• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2020

17:10

SVI SMO GLEDALI SEVERININ PO*NIĆ, a evo šta ona kaže o INTIMNOM SNIMKU posle toliko godina - IZNENADIĆETE SE!

Estrada

SVI SMO GLEDALI SEVERININ PO*NIĆ, a evo šta ona kaže o INTIMNOM SNIMKU posle toliko godina - IZNENADIĆETE SE!

Podeli vest

Ubeđena je!

Severina Kojić objavila je na Instagramu snimak u kojem na sceni publici govori kako je ubeđena da njen "film" niko nikada nije gledao. Podsećamo da je pevačica pre mnogo godina snimila porno sadržaj sa tadašnjim partnerom Milanom Lučićem.

SAZNALA DA JE TRUDNA KAD JE POBACILA! Zerina ŠOKIRALA javnost - Voditelj ostao bez teksta! TRESE se dok priča BOLNU priču!

Foto: printscreen instagram/severina

Povod za šerovanje ovog snimka je sećanje na velikog Arsena Dedića sa kojim je Severina bila bliska, pa je podelila anegdotu vezanu za njega, baš nakon što je snimak ugledao svetlost dana.

- Podrška je važna, ja to znam iz svog života. Naime, bilo je nekih situacija u životu koje su mi bile baš loše, neću o ovim zadnjima, to nije ništa duhovito. Ali ima nekih situacija koje su baš bile duhovite, u najgorim situacijama za jednu ženu - govori Severina na početku snimka.

''BOLJE DA MI JE PUCAO U GLAVU! '' Jeziva ispovest Zerine Hećo - ZAKLJUČAVAO JE, ODUZIMAO TELEFON, DAVAO LEKOVE... ŠOK!

- Znate da je izašao, pre sto godina, neki moj film. Ja sam još uverena da to niko nikad nije gledao - nastavila je, nemajući pojma da su mnoge generacije muškaraca uživale u spomenutom snimku.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija