• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

20.08.2020

08:16

(FOTO) HIT PAPARACO! Sandra Afrika POLUGOLA čeka majstore! A evo šta kažu KOMŠIJE

Estrada

(FOTO) HIT PAPARACO! Sandra Afrika POLUGOLA čeka majstore! A evo šta kažu KOMŠIJE

Podeli vest

Sandra Afrika prosto nije navikla da nosi mnogo garderobe! U to smo se uverili kad smo zatekli pevačicu na terasi stana u novobeogradskom naselju Vest 65, u koji se uselila početkom godine. Oštro oko našeg paparaca uhvatilo je Afriku kako dočekuje dva momka u do sada neviđenom izdanju. Pevačica je, naime, majstorima otvorila vrata - polugola!

Naša ekipa otišla je rano ujutru na Novi Beograd kako bi ispratila šta rade pevači koji su se doselili u komšiluk Novaka Đokovića. Afrika nam je došla kao kec na desetku! Pevačica je izašla na terasu svog skupocenog stana tek okupana. Kosu je umotala u peškir i na sebi je imala bademantil, a možemo samo da nagađamo da li je nosila donji veš. Za njom je odmah izašao njen pas. Afrika je ponela i doručak i sada nam je jasno zašto važi za najzgodniju pevačicu na estradi. Afrika, naime, jede samo voće!

Pola jede, pola psu daje
Sanda je voćnu salatu podelila sa pomerancem, kom je dala ime Afri

Sanda je voćnu salatu podelila sa pomerancem, kom je dala ime Afri. Pas joj je tražio još voća, a pošto kučići ne smeju to da jedu previše, Afrika ga je odgurnula nogom. Nastavila je da uživa na terasi, a mi smo uživali u pogledu i trudili se da saznamo šta se krije ispod bademantila. Dok se odmarala, u jednom trenutku joj je zazvonio telefon. Nismo saznali sa kim razgovara, ali smo je čuli kad je uzviknula:

- Da li si retardiran?! Zar ne umeš da im objasniš koja je moja zgrada?!

Nakon pola sata u zgradu su ušli momci koji su nosili ogromnu kutiju i merdevine. I otišli su pravo kod nje! Raspitali smo se u komšiluku šta su nosili i saznali smo da Sandra menja nameštaj u dnevnoj sobi. Momci su unosili ukrasne biljke i stalažu, koja se sada nalazi na njenom zidu. Interesantno je da se Sandra nije obukla, već ih je dočekala tek okupana samo u bademantilu. Odlučili smo da se povučemo i da majstore ostavimo da rade svoj posao, a možemo samo da pretpostavimo kako im je bilo kada su ugledali polugolu pevačicu...

REČ OČEVICA:

Sandra je divna, ali već nedelju dana ne mogu da spavam od nje. Poludeću koliko me nervira što po ceo dan nešto buši u stanu. Navikla sam da spavam kada je vrućina, a od njenih majstora to ne mogu.

Sandrina komšinica

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija