• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2020

11:11

INTIMNI SNIMAK TANJE SAVIĆ - SA NJIM?! Danas prolazi KROZ PAKAO ZBOG SUPRUGA, a ovog muškarca je volela PRE! Krili su ljubav i SNIMALI SE U KREVETU - on je OBJAVIO!

Estrada

INTIMNI SNIMAK TANJE SAVIĆ - SA NJIM?! Danas prolazi KROZ PAKAO ZBOG SUPRUGA, a ovog muškarca je volela PRE! Krili su ljubav i SNIMALI SE U KREVETU - on je OBJAVIO!

Podeli vest

Pevačica je izgleda baš vatrena u krevetu

Folk pevačica Tanja Savić danas preživljava porodičnu dramu sa suprugom Dušanom Jovančević koji joj je u aprilu, kako kaže, oteo sinove i pobegao u Australiju, a mnogo pre njega stranice novina bile su prepune skandala iz veze nje i jednog poznatog pevača.

"JA SAM MAŠINA U KREVETU, VOLI KAD JE ZADOVOLJAVAM!" Evo ko je zapravo MUŽ TANJE SAVIĆ i čime se BAVI! Govorio je: "Dajem joj više nego što joj TREBA" (FOTO)

Reč je o pevaču Darku Filipoviću, sa kojim je pevačica bila u vezi 2005. godine, tokom muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Foto: printscreen instagram/tanja_savic_private

Iako se činilo da će im ljubav potrajati, sve je puklo posle nekoliko meseci s obzirom na to da Filipović nije mogao da toleriše njenu ljubomoru, a posle raskida nisu ostali u dobrim odnosima.

Pre tačno pet godina ponovo su "zavladali duhovi prošlosti", pa se Darko umalo razveo od supruge Jasmine, i to baš zbog Tanje! Naime, Filipović je za jedne novine priznao da ima intimni snimak sa pevačicom, zbog čega je njegova žena tada bila na korak do razvoda.

BONUS VIDEO:

DOKTORKA DARIJA OBRADOVALA SRBIJU: Kulturna dešavanja kreću od ponedeljka, evo koji uslovi moraju da budu ispunjeni!

SVE JE OČEKIVAO, SAMO OVO NE! Nastavnik dobio poklon od đaka, kada je otvorio kutiju OSTAO JE U POTPUNOM ŠOKU!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija