• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. LUKIĆ

27.08.2020

08:45

BIVŠI ZADRUGAR ODLEPIO ZA ATRAKTIVNOM CRNKOM! Stefan Karić muva "ŽENU OD SULTANA", a evo šta ona kaže o njemu!

Estrada

BIVŠI ZADRUGAR ODLEPIO ZA ATRAKTIVNOM CRNKOM! Stefan Karić muva "ŽENU OD SULTANA", a evo šta ona kaže o njemu!

Podeli vest

Učesnik rijalitija bacio je oko na pevačicu Tijanu Milentijević, pa joj svakodnevno šalje poruke * Planira da je odvede na večeru, ali mu Tijana još ne odgovara na poruke i pozive

Bivši učesnik "Zadruge 3" Stefan Karić je potpuno odlepio za pevačicom Tijanom Milentijević, koja je poznata po hit pesmi "Žena od sultana"!

Kako Informer saznaje, Karić pokušava na sve načine da smuva atraktivnu brinetu. Od kada su se upoznali u emisiji "Amidži šou" svim prijateljima priča o Tijani. Šalje joj poruke na Instagramu u kojima je obasipa komplimentima:

21 godinu

ima Tijana Milentijević

- Stefan već neko vreme mašta o Tijani, ali je potpuno odlepio za njom kada ju je upoznao u emisiji Ognjena Amidžića. Počeo je da joj šalje poruke, želi da je odvede na večeru, ali ga ona kulira. Tijana ga je ranije hvalila po medijima, pa je Karić ubeđen da će je lako smuvati. Čak se kladio sa jednim prijateljem da će ona biti njegova devojka - otkrio je za Informer jedan Karićev prijatelj.
Nakon ovog saznanja pozvali smo Stefana i on nam je priznao da ima lepo mišljenje o pevačici koja je uspela da ga zaludi:

Foto: informer.rs/Danica Božović

- Tijanu sam upoznao kada smo zajedno gostovali u "Amidžiju." Prijatna je devojka i oduševila me je svojim ponašanjem. Pretalentovana je, verujem da je tek čeka velika karijera. U svakom smislu me je oborila s nogu i lepo je biti u njenom društvu. To je sve što za sada mogu da kažem - izjavio je Karić.

Sa druge strane, Tijana tvrdi da još nije pročitala njegove poruke:

- Nisam videla poruke koje mi je Stefan slao jer mi je inboks već danima prepun. Imam na stotine nepročitanih poruka, tako da je verovatno i njegova među njima. Svakako sam sada zauzeta, pa baš i ne obraćam pažnju na druge muškarce. Stefan je simpatičan dečko i to je sve što sada mogu da kažem. Komplimenti prijaju ženama, pa mi je drago ako Stefan misli da sam kulturna i talentovana.

Tijana: Stefan je fin dečko

Tijana Milentijević je nedavno rekla da je Stefan Karić najsimpatičniji zadrugar.
- Deluje mi da je Stefan Karić baš fin dečko. Pokazao je da je kulturan i pametan. "Zadrugu" sam pratila s vremena na vreme, i to uglavnom noću, pa sam takvo mišljenje stekla o njemu - rekla je Tijana pre izvesnog vremena.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija