• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

27.08.2020

22:34

ISKEŠIRAO 230.000 EVRA ZA STAN! Fudbaler kupio gajbu od 100 kvadrata, NOLE MU KOMŠIJA! Unutrašnjost izgleda kao na DVORU! Pre njega su ga merkali TEODOSIĆI

Estrada

ISKEŠIRAO 230.000 EVRA ZA STAN! Fudbaler kupio gajbu od 100 kvadrata, NOLE MU KOMŠIJA! Unutrašnjost izgleda kao na DVORU! Pre njega su ga merkali TEODOSIĆI

Podeli vest

Nije štedeo!

Jelisaveta i Miloš Teodosić planirali su da kupe nov stan u elitnom kompleksu na Novom Beogradu, ali dok su se oni razmišljali, tu nekretninu je pazario fudbaler Aleksandar Kolarov.

Sportista je nedavno postao vlasnik stana od oko 100 kvadrata, za koji je iskeširao 230.000 evra. Baš onog koji su želeli košarkaš i glumica.

Foto: instagram printscreen/jagodenamagli

Kolarovu to nije jedini trošak. Poznati fudbaler odlučio je i da novi dom opremi po poslednjoj modi.

Naime, angažovao je firmu iz Zemuna koja mu enterijer radi u takozvanom kraljevskom modernom stilu. Svaku kutak odiše posebnim dizajnom. Tako se u kupatilu trenutno postavlja mermer u kombinaciji s plišem. Takva kombinacija se mogla videti samo na dvorovima.

Dnevna soba će biti u minimalističkom stilu. U njoj će se nalaziti trosed, televizor, mala fotelja i komoda. Kuhinja je takođe jednostavna, ali vrlo efektna i u njoj preovlađuju pastelne boje. U spavaćoj sobi će biti smešten veliki krevet, orman, ogledalo i još jedna komoda.

Kolarov, inače, živi u Rimu i u Beogradu. On u glavnom gradu ima još jednu nekretninu, u kojoj boravi kada je u Srbiji. Nije poznato da li će taj stan prodati kad se bude preselio u novi dom ili će da ga izdaje. On je i dalje kapiten reprezentacije Srbije i poslednjih godina živi na relaciji Italija-Srbija. Oženjen je i sa ženom ima dvoje dece, dok s manekenkom Kristinom Mijačević ima jedno vanbračno.

Foto: Starsportphoto

U elitnom naselju na Novom Beogradu gde je Aleksandar Kolaroiv pazario nekretninu žive mnoge poznate ličnosti. Među prvima, dok su još zgrade bile u izgradnji, u ne tako popularan kraj doselila se Sandra Afrika.

Nakon nje je stan kupio i pevač Saša Kovačević, potom golman Crvene zvezde Milan Brojan, pevačica Marija Šerifović.

Od estrade u istom kraju žive i pevačice Milica Pavlović, Milica Todorović, kao i njen kum i kolega Stevan Anđelković. Najbolji teniser sveta Novak Đoković je pre tri godine pazario penthaus, a nedavno i još jednu nekretninu u tornju koji se gradi na toj lokaciji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija