• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

28.08.2020

07:45

ŠOK PRIZNANJE JELENE KARLEUŠE: Duško mi bar jednom dnevno napiše da me ne voli! Bračni par u zategnutim ODNOSIMA - OVO ne može da joj OPROSTI!

Estrada

ŠOK PRIZNANJE JELENE KARLEUŠE: Duško mi bar jednom dnevno napiše da me ne voli! Bračni par u zategnutim ODNOSIMA - OVO ne može da joj OPROSTI!

Podeli vest

Skandal!

Jelena Karleuša je konačno na Instagramu priznala da ona i Duško Tošić više nisu u ljubavi. Još od njene afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješom spekuliše se da joj je brak u krizi, ali je pevačica na sve načine pokušala to da demantuje.

SVE JE SPREMNO ZA NOVU SEZONU ZVEZDA GRANDA! Žiri i Popović spremaju posebno IZNENAĐENJE, a OVI detalji su ISPLIVALI pre vremena!

Iako je bilo očigledno da sve ređe zajedno putuju, fotografišu se i provode, Jelena je tvrdila da se ona i Duško lepo slažu. Međutim, juče je šokirala svojoj priznanjem na društvenim mrežama:

- Muž mi bar jednom dnevno napiše da me ne voli. Nepopravljivi romantik - otkrila je pevačica.

Kako Informer saznaje, bračni par je u veoma zategnutim odnosima. Tošić ne može da pređe pevačici preko skandala koji je izbio zbog njene p*rno-avanture sa Vranješom.

- Oni su i dalje u zvaničnom braku, ali se trude da funkcionišu samo zbog ćerkica Nike i Atine. Dok je Duško bio u Beogradu, stalno su se svađali. Jelena je čak zvala policiju i prijavila ga zbog nasilja. On joj je tada navodno uvrnuo ruku. Otkako je Duško otputovao u Kinu, čuju se samo zbog dece. Ni za rođendan joj nije poslao poklon. Pitanje je trenutka kada će taj brak da pukne - kaže izvor Informera.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija