• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic

28.08.2020

13:33

(FOTO) LUKS GAJBA NA VRAČARU! Andreana Čekić se hvalila se da je KUPILA STAN, a u stvari ga iznajmljuje za 3000 EVRA?! Komšije je RASKRINKALE?!

Estrada

(FOTO) LUKS GAJBA NA VRAČARU! Andreana Čekić se hvalila se da je KUPILA STAN, a u stvari ga iznajmljuje za 3000 EVRA?! Komšije je RASKRINKALE?!

Podeli vest

Otkrili zanimljive detalje

Pevačica Andreana Čekić poslednjih nedelja imala turbulentne periode u svom životu poput svade sa bivšom kumom Anom Savić, koleginicom Slađom Alegro, ali i rijaliti starletama, a njen komšiluk otkriva šta se krije iza njena četiri zida.

Pevačica trenutno vreme provodi sa svojim partnerom Markom Miloševićem koji se skoro razveo od  supruge.

Prvi komšija otkrio je da Andreana više ne živi na luksuznoj lokaciji i da nije u tom kraju, kao ni u zgradi ne viđaju nešto više od mesec dana.

- Ne živi ona više ovde mesec dana, možete da pitate koga hoćete, ali to je istina. Preselila se u drugi kraj, živela je u ovoj zgradi negde oko godinu dana. Ma nije ona kupila ovaj stan, ona je u njemu samo živela, odnosno rentirala ga je. Znate šta, ovde su stanovi veoma skupi, kreću se od 2.500 do 4.000 evra na mesečnom nivou, zavisi od kvadrature koju iznajmljujete - rekao je Čekićev prvi komšija koji, kako kaže, ima uvid u stanare, a želeo je da ostane anoniman.

On je rekao i da Čekićeva sada ne postoji na spisku stanara, a na jednom internet sajtu za iznajmljivanje nekretnine saznaje se da stan kao Andreanin ili możda čak njen, samo bez nameštaja, košta 2.900 evra mesečno.

- Selimo se tako da, kad nisam u emisijama i na nastupima, posvećena sam sređivanju novog stana. Iako je moja želja da jednog dana napravim kuću u Beču sa velikim dvorištem, to će još malo da sačeka - rekla je pevačica na proleće ove godine u "Grandovoj" emisiji.

Prodavačica u obližnjoj pekari videla pre tačno dva meseca.

- Poslednji put sam je videla pre dva meseca. Tada je bila ovde prvi i poslednji put, kupilaje kifle i najobičnija peciva, ali je veoma prijatna i ljubazna - izjavljuje prodavačica, dok žena iz obližnje trafike tvrdi da ju je videla kako ide do Hrama Svetog Save bez šminke.

- Videla sam je kako nosi sveću i pali je, ali i isto tako kako ulazi u Hram. Pretpostavljam da se moli i znam da je bila bez šminke - kaže prodavačica.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Andreanu je jedan od komšija vidao kako se strastveno ljubi sa dečkom Markom.

- Simpatični su mi oboje, slatki su kao par. Video sam ih kalko se ljube na ulici, nemaju problem da razmenjuju nežnosti. Neka, tako i treba. Oboje su mladi, iako sam svašta čitao o njima o novinama, ipak im želim svu sreću i da se skrase - zaključio je komšija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija