• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

31.08.2020

15:07

RAŠA FLERTUJE SA DRUGIM ŽENAMA, A GOCA TO GLEDA! Pevačica ŠOKIRALA - Ove detalje o Novakoviću NISTE ZNALI! Oprostila bi mu PREVARU!

Estrada

RAŠA FLERTUJE SA DRUGIM ŽENAMA, A GOCA TO GLEDA! Pevačica ŠOKIRALA - Ove detalje o Novakoviću NISTE ZNALI! Oprostila bi mu PREVARU!

Podeli vest

Par širokih shvatanja!

Pevačica Goca Tržan ispričala je detalje svog braka sa Rašom Novakovićem, koga je upoznala kada je on došao da svira u njenom bendu. Iako na početku nije ni slutila da može da se rodi ljubav među njima, kasnije se to i desilo.

KOFEIN DELUJE KAO JEDAN HORMON, a previše kafe je kao da ste POD STRESOM!

Foto: printscreen instagram/gocatrzan

"Ja sam inače koketa, moj muž isto voli da flertuje, to radi predamnom. Prava reč je koketiranje, ne flert, to je ljudski. Nismo mi ludaci, svingeri... Kada mora da se druži, voli da se udvara, to je normalna stvar, socijalna inteligencija. Neka idiotkinja mi je napisala nešto tipa: "On zaslužuje mladost i lepotu, ti si svoje proživela, pusti ga." Pa, nisam ja zatvor! Ostavila sam taj komentar, ona je sve rekla o sebi, ništa o meni."

UHVAĆEN U PRELJUBI! Manekenka gledala 17 godina mlađeg supruga kako je vara NA NJENE OČI!

"Ima mnogo glupih komentara, ja volim duhovite, čak i kada su maliciozni. Već sam oguglala, u ovoj zemlji je dozvoljeno da imaš starijeg muža, a meni je sve sasvim u redu", kazala je Tržanova koja je priznala da ništa ne zamera, pa bi Raši oprostila prevaru.

Foto: printscreen instagram

"Jedino što ne želim je da Raša kupi motor, izuzetno je rizičan, ljudi često ne znaju da voze, to je beskompromisno ne. Ostavila bih ga bez razmišljanja da se oda alkoholu i drogi, nemamo o čemu da razgovaramo", rekla je Goca.

Mama podelila GENIJALAN TRIK kako jesti SLATKIŠE deci IZA LEĐA! (FOTO)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija