• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.09.2020

20:25

"NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA, JAČI SMO OD SRBIJE" Pevačica NE PRESTAJE SA PROVOKACIJAMA! Pojavila se na MILOGORSKOM SKUPU i napravila pravu POMETNJU!

Estrada

"NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA, JAČI SMO OD SRBIJE" Pevačica NE PRESTAJE SA PROVOKACIJAMA! Pojavila se na MILOGORSKOM SKUPU i napravila pravu POMETNJU!

Podeli vest

Bojkot.

"Patriotski skup" u Podgorici obeležile su uvrede Srba, pretnje lideru koalicije "Crno na bijelo" Dritanu Abazoviću, ali i pevačica Jadranka Barjaktarović, koja, čini se svojim postupcima bojkotuje novonastalu situaciju u Crnoj Gori. 

Da li prepoznajete BIVŠEG ZADRUGARA? Prevario je devojku, imao VELIKE PORODIČNE PROBLEME, a sada je OPASNO ZALJUBLJEN u ovu BOMBU! (FOTO)

"PRAVIĆE ME OD BLATA" Matorina BIVŠA se oglasila - Žana i Tomićeva LEŽALE U KREVETU U SVAĐALE SE - Sanja PUKLA! (FOTO)

No, bez obzira na sve to, pevačica Jadranka Barjaktarović koja je izgradila karijeru na beogradskim splavovima ne prestaje sa provokacijama, te je kroz pesme "Ne može nam niko ništa" i "Tvoja noć i moja zora" koje je pevala na milogorskom skupu u Podgorici imala skrivenu poruku.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nada

pre 3 godine

Ovoj zabraniti ulazak u Srbiju za sva vremena kao nepozeljnoj jer posle ovoga nema joj vise u nasoj zemlji hleba a ni u dijaspori !

Sumadinac

pre 3 godine

Sve ove govnaruse koje docu u Srbiju da steknu karijeru i posle odu pa nas pljuju nikada netreba dozvolizi da borave ovde ili ucu u Srbiju.

Pravoslavac

pre 3 godine

Sad je lepo docekajte na splav.. "Splavari" mozda zna da pliva?

Penzioner

pre 3 godine

Napraviti spisak svih koji vredjaju Srbe i Srbiju i zabraniti im ulaz u Srbiju. Nikome njeno izvinjenje ne treba, ali nam ni ona u Srbiji ne treba!

Marko

pre 3 godine

A voleo bih da vidim sta kažu poznati Crnogrci koji su u Srbiji, žive i rade ovde a u Crnu goru idu 2 puta godišnje. Da li su za protiv Milove politike prema Srbiji. Mislim na Mimu Karadzica, Andriju Milosevica itd. Da li su p..a sa dva lica ili imaju stav. Svaka čast Bandovicu i Slavisi Curovicu i Petru Bozovicu.

Skeptik

pre 3 godine

Svakako je treba sankcionisati, a vi gospodo prvo poradite na pismenosti jer patriotizam je i biti pismen..mada ce opet da puni splavove, voli i provincijalac i beogradjanin da vidi polu golu pevaljku vise nego leba da jede...

Omladen

pre 3 godine

U Srbiji studiraju za džabe. Očevi i dedovi su im direktori srpskih ustanova i preduzeća. Nekretnine su im u srbiji. A msze sve srpsko. Mi smo krivi što je to tako.

Atlija Milorad 60

pre 3 godine

Iz kojeg groba izadje ova ? Pozdrav 0793067747

goran

pre 3 godine

Imao sam velike simpatije prema toj devojci. Zalosno ,ali je izabrala da peva publici od 1000 ljudi do kraja zivota, a mozda moze da nauci tomsonov repertoar ,ide uz pileci mozak eto novih mogucnosti...

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija