• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

11.09.2020

07:15

Jadranke Barjaktarović se ODREKLA SESTRA, IZGUBILA I PORODICU zbog Mila, OTKAZANI JOJ SVI NASTUPI!

Estrada

Jadranke Barjaktarović se ODREKLA SESTRA, IZGUBILA I PORODICU zbog Mila, OTKAZANI JOJ SVI NASTUPI!

Podeli vest

Sestra Ivana, koja živi u Novom Sadu, kivna je na Jadranku zato što se nije izvinila ljudima u Srbiji

Jadranki Barjaktarović su svi okrenuli leđa! Posle kolega sa estrade, koji su osudili pevačicu zato što je širila mržnju između Srba i Crnogoraca na kontramitingu pristalica Mila Đukanovića u Podgorici, Jadranke se odrekla i njena porodica.

SAD PEVAJ MILU, OVDE NEĆEŠ MOĆI! Srpske televizije ZABRANILE Jadranku Barjaktarović!

 

Foto: printscreen instagram/barjaktarovicjadranka_privat

PONELA JE ATMOSFERA! Nakon što je ISPLIVAO SNIMAK na kojem Jadranka BOJKOTUJE SRBIJU, ona se još više POKOPALA! SRAMOTA!

Pevačicina sestra Ivana Barjaktarović, koja živi u Novom Sadu, prekinula je svaki kontakt sa njom!

- Sestra je kivna na Jadranku jer se nije izvinila ljudima u Srbiji. Pozvala ju je i iskritikovala zato što je izjavila za medije da joj ne pada na pamet da se izvinjava. Sestra joj je rekla da je više ne zove i ne traži nikakvu pomoć od nje! Baš su se posvađale - priča izvor blizak pevačici.

Foto: Printscreen You Tube

Milova pevaljka je skroz pukla u Srbiji! Otkazani su joj nastupi u Beogradu koje je trebalo da održi na jesen.

- Imamo dovoljno naših pevača, Jadranka nije više dobrodošla u našem klubu. Otkazali smo joj dva nastupa koje je imala zakazana za oktobar - kratko su rekli iz jednog beogradskog kluba.

Podsetimo, nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" promenila je reči pesme Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine" u "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", a potom je zapevala i "Da li će se ikad sresti Srbija i Crna Gora, ne, nema zbora". Zbog širenja mržnje među bratskim narodima Srbije i Crne Gore, Jadranka je zabranjena na svim televizijama u Srbiji.
 

 

Iselila se iz Beograda

Jadranka je otkazala stan koji je rentirala u Beogradu i, uz pomoć prijatelja, sve stvari je prebacila u Crnu Goru.

- Svesna je da nije dobrodošla u Srbiji i zato je rekla da se više neće vraćati. Kontaktirala je sa prijateljima koji su joj sve stvari poslali u Berane - kaže izvor.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZORAN

pre 3 godine

IMA VECE GRESNICE OD JADRANKE POCEV OD KANDICEVE BISERKE KOJE NON STOP PLJUJU PO SRBIJI PA NIKOM NISTA A VISTE SE VATILI ZA JADRAKU

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17