• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2020

14:14

NAŠ POZNATI PEVAČ DOŽIVEO INFARKT! Bio je veoma blizak sa POKOJNIM GRUOM - slika iz BOLNICE POTRESLA SVE! (FOTO)

Estrada

NAŠ POZNATI PEVAČ DOŽIVEO INFARKT! Bio je veoma blizak sa POKOJNIM GRUOM - slika iz BOLNICE POTRESLA SVE! (FOTO)

Podeli vest

Sada se oseća dobro!

Frontmen "Del arno benda", najpoznatijeg rege sastava na ovim prostorima, Jovan Matić oglasio se jutros putem Fejsbuka fotografijom iz bolnice i obavestio pratioce da je doživeo infarkt.

Jovan je dodao da se sada dobro oseća i da čeka operaciju ugrađivanja bajpasa.

Objavio je fotografiju stisnute pesnice, a u komentarima je naveo šta ga je zadesilo.

"IZGUBIO SAM 30 KILA, počeo sam NAGLO DA MRŠAVIM..." Tihomir Arsić boluje od OPAKE BOLESTI - Ne znam KOLIKO MI JE OSTALO, ali preostalo vreme ću pomagati ljudima!

Mržnja je ubila više duša nego mač. Ljudi, zato glavu gore, sve već prolazi i smejemo se opet zajedno - napisao je on.

Mnogobrojni njegovi zabrinuti pratioci i prijatelji odmah su se oglasili, sa najlepšim željama, uvereni da će pevač i autor iz ove bitke da izađe kao pobednik.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija