• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. T. - A. S.

21.09.2020

11:35

EKSKLUZIVNO! General policije progovorio o SKANDALU sa pevačicom - ŽENO, DECO, OPROSTITE MI LJUPKU! (VIDEO)

Estrada

EKSKLUZIVNO! General policije progovorio o SKANDALU sa pevačicom - ŽENO, DECO, OPROSTITE MI LJUPKU! (VIDEO)

Podeli vest

Bio sam sa Ljupkom Stević, ali sada je ta veza iza mene. Moja žena i deca nisu zaslužili da prolaze kroz skandal. Nadam se da ćemo supruga i ja ovo prebroditi, kaže Dragiša Simić

General policije Dragiša Simić (50) u ekskluzivnoj ispovesti za Informer kaže da se kaje što je zbog veze sa Ljupkom Stević (35) povredio ženu s kojom ima četvoro dece!

10 

godina su bili zajedno Ljupka i Simke

On je na naslovnim stranama novina osvanuo nakon skandala koji je izazvala pevačica kad je saznala da je vara: udarila ga je pesnicom u glavu, demolirala mu dva automobila, a zatim otkrila da su bili zajedno deset godina. Slučaj je dospeo do policije, pa je Ljupka zaradila dve prekršajne prijave i zabranu prilaska i komunikacije sa Dragišom.

Simić je rešio da posle četiri dana ćutanja konačno progovori o ovom incidentu, ali i da zamoli suprugu da mu oprosti prevaru sa pevačicom!

- Bio sam sa Ljupkom, ali ta veza je sada iza mene! Kajem se što sam sve ovo uradio porodici! Kriv sam i spreman sam da snosim posledice. Moja žena i deca nisu zaslužili da prolaze kroz skandal! Potrudiću se da se iskupim porodici za sve što im se dešava zbog moje slabosti. Razgovarao sam sa suprugom, sve sam joj objasnio i ispred nas je težak period. Nadam se da ćemo ga prebroditi - priča general policije.

Pogledajte video! 

DRAGANA MIRKOVIĆ POZVALA LJUPKU NAKON SKANDALA! Sa koleginicom je pričala SAT I PO VREMENA, a evo šta joj je Mirkovićeva REKLA!

On objašnjava šta se tačno desilo u sredu uveče kada ga je Ljupka nabola u glavu, a zatim mu polupala kola.

- Optužila me je da je varam! Počela je da pravi haos i da me udara! Čak je pokušala da me izazove da i ja nju udarim. Naravno, to mi ni u jednom momentu nije palo na pamet. Izašao sam iz stana sa rukama na leđima dok me je ona tukla. Samo sam želeo da se sklonim dok se ne smiri. Mislio sam da će je ljutnja brzo proći, međutim, njen bes je eskalirao. Izašla je napolje i polupala kola. Srećom, automobili koje je uništila su osigurani, tako da će osiguranje nadoknaditi štetu - kaže Dragiša.

Foto: INFORMER/Marko Đoković

Na pitanje da li je voleo pevačicu i da li je tačno da joj je pet godina obećavao da će se razvesti, odgovara:

- Ne želim da ulazim u detalje mog odnosa sa njom, niti da pričam o tome koliko smo dugo bili zajedno. Neću ni da komentarišem njene izjave. Mnoge stvari koje je iznela nisu istinite, ali neka joj bude.

Ljupka: Kajem se, ali
bih sve uradila ponovo

Foto: INFORMER/Marko Đoković

Ljupka Stević nastavlja da daje kontradiktorne izjave o celom skandalu.

- Kajem se zbog svega, ali bih ponovo sve uradila - izjavila je Ljupka za Informer i dodala da je Simićeva supruga znala za njihovu vezu:
- Dragišina žena je znala za nas. Govorio je da prema njoj ne oseća ništa i obećavao mi je da će se razvesti. Verovala sam mu! Ipak, ne želim Dragišinu ženu i decu da uvlačim u sve ovo jer nisu zaslužili da prolaze kroz stres.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

КО ЋЕ ТУ КОМЕ И ШТА ОПРОСТИТИ ИЛИ НЕЋЕ ВАША ЈЕ СТВАР,АЛИ ТО ШТО СИ ТИ МОРАЛНО-КАРАКТЕРНА СРАМОТА ЗА службу,бигами ,је наша ствар.И НИЈЕ ТИ ОВО НИ ПРВИ НИ ЈЕДИНИ ГАФ И БЛАМАША.ВЕЋА БЛАМАЖА ОД ОВОГА ЈЕ ЈЕДИНО ТО ШТО ЈОШ УВЕК НИСИ СУСПЕНДОВАН !!!

Smederevac

pre 3 godine

Sramota ko je sve general u MUP-Ministre ,smenjuj to.

Rajko

pre 3 godine

Ma nije samo on. Sva ta Srpska nabedjena ELITA bahati se i koristi polozaje. Starlete, svalerke, bancenja, sverc i sve blagodeti raskosnog zivota.

Sladjan

pre 3 godine

Bravo care.......zezas devojku godinama ,a ona ko glupaca veruje sve sto kazes,a da ti zena oprosti moras joj dati svu imovinu,!!????zasluzila je!!!!!!a kao muskarac si genije I moj idol!!!!!!

nikanor

pre 3 godine

I ovaj je GENERAL policije? Kakva sramota za službu, i vladu Srbije.

Vlado

pre 3 godine

Znači cenzura? Ne sme se dirnuti u generala, koji može sutra da prevari državu, kao što je prevario policiju? Jadni ste svi vi koji branite nemoral nekoga zato što ima "zvezdice"!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija