• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.09.2020

22:22

KAD ME JE LJUPKA NAPALA, URADIO SAM OVO! General Simić poslao moćnu poruku: BOLJE DA VAM POLUPA AUTO, NEGO...

Estrada

KAD ME JE LJUPKA NAPALA, URADIO SAM OVO! General Simić poslao moćnu poruku: BOLJE DA VAM POLUPA AUTO, NEGO...

Podeli vest

General Dragiša Simić gostujući u emisiji Hit tvit komentarisao je događaj sa Ljupkom Stević i objasnio detalje napada

- Kad je krenula fizički da se obračunava sa mnom, stavio sam ruke na leđa i izašao. Kada vas neko napadne, iskulirajte tih desetak minuta, bolje nego da napadnete slabiji pol. Bolje da vam polupa automobil nego da se dogodi nešto strašno. To je moja poruka da zaustavite nasilje. Najvažnije je da se izbeglo nasilje u mom slučaju. Ja je neću teretiti. Taj izliv besa koji je izrazila, nije način ni da se završi neka veza ako je i postojala - rekao je Simić.

U emisiji je gostovao i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić koji je o ovom skandalu rekao da je uvek na strani žena.

- Ja sam uvek na strani žena, ali nisam siguran na stranu koje žene da se stavim u ovom slučaju. Mislim da generalu ovo svakako nije trebalo. Ali, siguran sam da će se on i Ljupka pomiriti. Svakako mislim da ne treba da bacaju kamenje oni koji bi mogli da završe isto ovako - podvukao je Dačić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Draagoooljub

pre 3 godine

Смејурија! Државни ријалити! Она је његовој жени потпуне безуспешно 10 година утрљавала лосион за раст рогова; а када су њој неке кликне то исто урадиле она је полудела!! Ха, ха, ха,  . . . То је као оно у бајци када Грдана најзад схвати на није "најлепша" на Свету!!!

Igor

pre 3 godine

Kakva sprdnja. Ministar i general na državnoj televiziji pričaju o generalovoj švaleraciji.

Som

pre 3 godine

Ma da, on da daje moćne poruke. On I Ljupka su talog društva, a ne neko da daje “moćne” poruke.

boki

pre 3 godine

U medijima se stalno reklamira negativne pohave koji stete deci gradanima i Srbiji, a toliko imsmo lrpih primera u Srbiji koji su patrote i donose korist Srbiji nema ih nigde dali posten cestiti gradsnina niko nevidi i neceni nhegov rad a kriminakac se proglasava herojem u medijima

pekabinac2011

pre 3 godine

CUJ GENERALOV MODAL,,BOLJE OVAKO NEG DRUGACIJE,A DZIPOVI SU I TE KAKO NE VAZNI ON MOZE DA UZME ZAPLENJENIH ,KOLIKO HOCE

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija