• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.09.2020

23:30

EVO KAKO JE EMINA IZGLEDALA PRE OPERACIJA! Isplivala FOTKA - da li biste je PREPOZNALI? (FOTO)

Estrada

EVO KAKO JE EMINA IZGLEDALA PRE OPERACIJA! Isplivala FOTKA - da li biste je PREPOZNALI? (FOTO)

Podeli vest

U ovom je izdanju još nismo videli!

Pevačica Emina Jahović godinama se nalazi na samom vrh domaće estrade, a pevačica ne krije da je za to vreme uradila nekoliko estetskim korekcijama.

Foto: printscreen instagram/yaemina

Poznati pevač USKORO POSTAJE TATA? Objavio zajedničku fotku, sve PUCA OD LJUBAVI - HVALA BOGU ŠTO... (FOTO)

Naime, s obzirom da je pevačica aktivna na društvenim mrežama, tako se pre dve godine prisetila jedne uspomene iz Amerike, te je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila fotografiju staru 12 godina, a Emina se od tada dosta promenila. Evo kako je izgledala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана 21. Сеп 2018. у 6:54 PDT

- Nino i ja u Njujorku pre 12 godina. Pre moje operacije nosa i njegovog mršavljenja - našalila se Emina uz objavljenu fotografiju koja je za kratko vreme prikupila pregršt lajkova i komentara fanova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija