• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

22.09.2020

09:31

SRĐAN PREDOJEVIĆ PROGOVORIO O OTKAZU NA TV PRVA: Mi smo stub te televizije! Naš Jutarnji je duplo gledaniji od emisije koju je vodio Filip Čukanović!

Estrada

SRĐAN PREDOJEVIĆ PROGOVORIO O OTKAZU NA TV PRVA: Mi smo stub te televizije! Naš Jutarnji je duplo gledaniji od emisije koju je vodio Filip Čukanović!

Podeli vest

Neće više da ćuti!

Srđan Predojević ekskluzivno za Informer kaže da mu je veoma teško što je ostao bez posla. On tvrdi da Jovana i on nisu pravili nikakav skandal na televiziji:

Foto: printscreen TV Prva

- Nalazim se u neprijatnoj situaciji. U novinama čitam da se svi biju oko mene da radim na njihovim televizijama, a meni niko broj da okrene. Ne daj Bože da se bilo kome desi da u 49. godini ostane bez posla. To je katastrofa. Ne znam zašto su nas otpustili kada smo imali najgledaniju emisiju na Prvoj. Grafikon pokazuje da smo mi stub te televizije. Naš Jutarnji je duplo gledaniji od emisije koju je vodio Filip Čukanović. Brojke pokazuju da smo najbolji, ne kažemo to mi.

ZABRANJENO EMITOVANJE JUTARNJEG PROGRAMA! Prva televizija KAŽNJENA zbog OVOG propusta! Evo šta će sada biti sa popularnom EMISIJOM!

Posvađali ste se sa čelnim ljudima Prve zato što su odlučili da petkom emisiju vodi Filip Čukanović...

- Zamislite da dođete na posao i da neko sedi na vašem mestu. Spremio sam tu emisiju, odgovoran sam za sve što se u ta četiri sata emituje, jer i dalje imam važeći ugovor sa TV Prva, a neko drugi umesto mene vodi program. Da je neko prekršio zakon, ja bih odgovarao. Na kraju sam pustio da se sve odigra kako su oni želeli. Šta sam drugo mogao, da se fizički suprotstavim? To mi nije palo na pamet.

Foto: printscreen instagram/jjovanajoksimovic

U ponedeljak ste došli na posao, ali vam je obezbeđenje reklo da ne možete da uđete u zgradu TV Prva.

- Spremio sam emisiju i došao na televiziju. Obezbeđenje mi nije dalo ni da uđem u zgradu: "Srđane, molim vas nemojte da ulazite, imam takvu naredbu". Jedna koleginica mi je rekla: "Filip je stigao u pet ujutru".

JOVANA SIKĆE - NASTAVLJA RAT SA PRVOM TV! Voditeljka POBESNELA - zapretila TUŽBOM, pa poručila: ZAKON MU TO NE DOZVOLJAVA!

Da li vas je Jovana pozvala da pređete na televiziju K1?

- Ne! Da je to bio plan, prva bi Jovana otišla na televiziju svog supruga Željka. Netačne su i priče da smo u svađi. Radili smo odvojeno zbog korone.

Priča se da ste odbili ponudu da za 2.000 evra radite na RTS-u jer ste na Prvoj primali čak 10.000 evra.

- Ko u Srbiji ima toliku platu? Zašto bih odbio ponudu od 2.000 evra? Ko odbije, taj nije normalan. Nisu me ni zvali.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rajko

pre 3 godine

Niko nije ne zamenljiv. A i vas je predugo. Malo svezine, promene, drugi glas drugo lice. Jutarnji se negleda zbog pojedinaca nego samo i iskljucivo tema.A razlog vaseg otkaza ne interesuje javnost.

Lazni Bot

pre 3 godine

Pa kad ste Vucicu postavljali teska pitanja,ovaj pevac je bar proveren nema brige za Vucica sad na Prvoj

VESNA

pre 3 godine

Hajde, Srdjane, ne kukaj, ostaje ti primanje od 300 000 dinara u kontroli leta na aerodromu ...

Skretnicar

pre 3 godine

Svima puna usta kapitalizma dok puniš svoj đep i pljuckaš okolo.Kada te taj isti kapitalizam lupi po glavi i GAZDA odluči drugaćije ( dobiješ šut kartu jer si mu se suprotstavio ) .... Tražili smo e pa gledajte !!! PS: Gomila , na hiljade je u pedesetim godinama života ostala bez posla. Koliko njih se tada potreslo zbog toga ???????

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija