• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2020

07:45

KOLEGE SA RTS-A NAJAVILI POBUNU ako se JOVANA JOKSIMOVIĆ VRATI! Svi pamte kako ih je VREĐALA, a Srđan se BAHATIO OVAKO!

Estrada

KOLEGE SA RTS-A NAJAVILI POBUNU ako se JOVANA JOKSIMOVIĆ VRATI! Svi pamte kako ih je VREĐALA, a Srđan se BAHATIO OVAKO!

Podeli vest

Oglasili se sa Rts-a

Zaposleni na RTS-u spremaju peticiju ako se Jovana Joksimović vrati u ovu medijsku kuću, saznaje Informer! Popularna voditeljka je sa kolegom Srđanom Predojevićem pre nekoliko dana otpuštena sa TV Prve i sada je u potrazi za novim angažmanom.

ZVANIČNO SAOPŠTENJE TV PRVA! Prekinuta saradnja sa voditeljskim tandemom Jovanom i Srđanom zbog NEPOŠTOVANJA RADNIH OBAVEZA! (FOTO)

Kako se šuška, Jovana će karijeru najverovatnije nastavi na televiziji K1, koja je vlasništvu njenog muža Željka Joksimovića, a nije isključeno ni da se vrati na RTS, gde je sa Predojevićem radila od 2005. do 2010. godine.

Foto: printscreen instagram/jjovanajoksimovic

- Ako se Jovana vrati na RTS, nastaće haos! Niko iz tehničke službe neće želeti da radi sa njom jer je svi pamte po bahatom ponašanju i vređanju saradnika. Ako je Bujke (Dragan Bujošević, prim. aut.) stvarno vrati, mora da bude svestan da izaziva gnev svojih zaposlenih! Spremni smo i peticiju da potpišemo protiv Jovaninog povratka na RTS - počinje priču naš izvor sa RTS-a i objašnjava zbog čega su ljudi u Javnom servisu toliko ogorčeni na popularnu voditeljku:

Srđanu Predojeviću ZABRANJEN ULAZ NA TV PRVA! Najavio JUTARNJI PROGRAM, došao u zgradu, a onda su ga VRATILI (FOTO)


- Užasno se ponašala prema tehničkom osoblju! Vikala je na kamermane i tonce, vređala je šminkerke, mlađim koleginicama je govorila da su 'ružne i debele'. Umeo je i Srđan da bude drzak, ali ni približno kao ona.
Za razliku od Jovane, koja se isticala hirovitim ponašanjem, Predojević je imao drugu manu: mnogo je voleo da troši tuđe pare.

Foto: tv prva printscreen


- U početku je on bio velika faca, dok se Jovana šlepala uz njega, a kasnije se to sve skroz promenilo. Srđan je svakog jutra na RTS-u tražio da mu se otvara nova košulja pred emisiju, nije hteo ništa dvaput da obuče. Službenu karticu najčešće je koristio da sebi nakupuje garderobu (vidi podtekst). S vremenom je i Jovana počela da zahteva specijalni tretman na poslu, pa je tražila da se i njoj kupuju garderoba i skupocene kreme - priča naš sagovornik.

EVO KO ĆE ZAMENITI JOVANU I SRĐANA! On će od sada voditi JUTARNJI PROGRAM (FOTO)

Bahaćenje poznatog voditeljskog para prekinuo je 2010. godine tadašnji direktor RTS-a, pokojni Aleksandar Tijanić.
- Dugo je trpeo hirove svojih TV zvezda, a onda mu je pukao film. Planirao je da otpusti samo Srđana, a Jovanu je hteo da zadrži, jer je nju baš gotivio. Međutim, kada je Predojević dobio otkaz, Joksimovićeva je rekla Tijaniću: "Ako ide on, idem i ja." Posle toga su zajedno otišli na Pink. Mediji su to predstavili kao 'transfer decenije', a njih dvoje su bili najureni i nisu imali gde drugde da odu... - zaključuje naš sagovornik.

Foto: tv prva printscreen

Srđan Predojević široko je trošio novac RTS za svoje lične potrepštine!
- Na RTS je došao u raspalom "jugu", a odavde je izašao ko gospodin u novom BMW-u. Kao urednik je dobio platnu karticu namenjenu za "troškove reprezentacije". Međutim, on je to koristio za kupovanje firmiranih krpica. I dan-danas se na RTS-u prepričava kako je jednom provukao karticu i o trošku firme kupio čak 50 pari "hugo boss" čarapa - otkriva naš izvor sa Javnog servisa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija