• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs, Informer.rs

25.09.2020

11:24

Darko Lazić DUGUJE Ani Sević 10. 000 EVRA?! Pevač NIJE PLATIO 20 ALIMENTACIJA ZA ĆERKU? Zakazano ROČIŠTE (FOTO)

Estrada

Darko Lazić DUGUJE Ani Sević 10. 000 EVRA?! Pevač NIJE PLATIO 20 ALIMENTACIJA ZA ĆERKU? Zakazano ROČIŠTE (FOTO)

Podeli vest

Šok!

Pevač Darko Lazić, kako pišu domaći mediji, navodno duguje 20 alimentacija za ćerku Lorenu, koju je dobio sa pevačicom Anom Sević.

Budući da Darko nije izmirio dugovanja, Ana je navodno presavila tabak i sada svoje zakonsko pravo potražuje na sudu, piše "Alo".

DEBELO IH KOŠTAO! Srđan Predojević se BAHATIO, tražio od PRVE SKUPU OBUĆU, 40 pari je UNIŠTIO, a za njih je ISKEŠIRANO 15.000 EVRA

Foto: printscreen TV Pink/Novak Đurović/printscreen Instagram andreanacekic

SIMIĆ JE MOJIM RODITELJIMA OBEĆAO UNUČE! BILI SMO NA KORAK OD BRAKA - Pevačica nastavila da raskrinkava POLICIJSKOG GENERALA

- Ana je još prošle godine tužila Darka, ali su se zbog pandemije korona virusa tek nedavno sreli na sudu. Održano je prvo ročište, a iznos koji pevač duguje do danas narastao je na neverovatnih 1.100.000, što je oko 10.000 evra - ispričao je za pomenuti list izvor blizak nekadašnjem bračnom paru.

Kako se dalje navodi, Darko je na sudu izlagao svoju navodnu tešku materijalnu situaciju, te je molio za razumevanje.

Foto: TV Pink printscreen

- Sudiji je govorio kako zbog saobraćajne nezgode u kojoj je smrt izbegao za dlaku gotovo godinu dana nije nastupao, a kako i danas vraća dugove nastale u tom periodu, kako za lečenje, tako i za život. Takođe se žalio na trenutnu materijalnu situaciju i na to što su mu zbog korona virusa otkazani svi nastupi, te kako njegova verenica ne radi, kako izdržava roditelje... - ispričao je izvor.

KSENIJA JE PRED SMRT POSLALA PORUKU DRAGANI! Pevačica NE MOŽE SEBI DA OPROSTI - Nosiće BREME NA SRCU ZAUVEK jer...

NIJE JE PREBOLEO! Ovo je žena koja je od DŽEJA NAPRAVILA ZVEZDU! Isplivala njena fotka - NIJE ČUDO ŠTO JE I DALJE VOLI

Sudija je uneo u zapisnik sve što je Lazić ispričao, ali su advokati Ane Sević insistirali na tome da pevač nije plaćao alimentaciju ni pre saobraćajne nezgode.

Prema pisanju, nakon ovog glavnog pretresa na kojem su saslušani i Ana Sević i Darko Lazić, sudija je zakazala novo ročište za nekoliko meseci, a pevaču je stavljeno do znanja da ono što duguje svojoj ćerki mora da isplati.

Darko Lazić, kako se navodi, nije bio dostupan na broj telefona, dok Ana nije želela da komentariše ovaj slučaj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija