• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star

27.09.2020

16:48

ŽIKA JAKŠIĆ PROGOVORIO O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU! Voditelj završio kod LEKARA - dobio TERAPIJU?! Evo šta se DESILO!

Estrada

ŽIKA JAKŠIĆ PROGOVORIO O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU! Voditelj završio kod LEKARA - dobio TERAPIJU?! Evo šta se DESILO!

Podeli vest

Šok!

Na poslednjim paparaco fotografijama mnogima je zapalo za oko nešto neobično u izgledu Žike Jakšića.

Naime, voditelju koji je oduvek imao jaku, nešto dužu kosu, pojavili su se tzv. "pečati" na glavi, o čemu je progovorio i izvor blizak njemu.

Foto: Youtube printscreeen/Nikad nije kasno

- Nije on nikad presađivao kosu, iako su mnogi mislili da jeste. Prosto, takva mu je genetika. Sada ima problem, pojavili su mu se ti pečati po glavi, a glavni okidač je stres. Kako je sve počelo oko ove korone, Žika se zabrinuo, cela situacija ga je poremetila, čak je i sam bio pozitivan na koronu - ispričao je izvor i dodao:

Foto: Printscreen You Tube/Grand Online

- Odrazilo se sve to na pečate po glavi, ali znam da je išao kod lekara i da su mu prepisali terapiju koju mora da koristi. Kroz šest meseci bi sve trebalo da se sredi i vrati u normalu - dodao je izvor, a celu priču je potvrdio i sam Jakšić rečima:

- Nije ništa strašno, malo stresa, ko danas nije pod stresom, oko svega se brinemo, ali sve se to da rešiti. Kosa će da poraste, samo nek smo živi i zdravi!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17