• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.10.2020

07:45

NIJE ISTA NA INSTAGRAMU I UŽIVO! Anastasija BEZ BLAMA priznala da SREĐUJE FOTKE U FOTOŠOPU, ali ne preteruje! (VIDEO)

Estrada

NIJE ISTA NA INSTAGRAMU I UŽIVO! Anastasija BEZ BLAMA priznala da SREĐUJE FOTKE U FOTOŠOPU, ali ne preteruje! (VIDEO)

Podeli vest

Na Instagramu ima milion pratilaca.

Pevačica Anastasija Ražnatović priznala je da fotošopira svoje fotografije pre nego što ih objavi na Instagramu, gde ima čak milion pratilaca. Cecina naslednica se juče pojavila na glamuroznoj proslavi koju je organizovala Emina Jahović povodom izlaska njene modne kolekcije.

Mlada pop zvezda je i sa tog događaja odmah objavljivala fotke i snimke na društvenim mrežama, ali je priznala da ih je pre toga malo "doterala".
- Koristim fotošop! Sređujem svoje fotografije, ali ne menjam fizički izgled i lični opis. Svi malo doteruju slike, a oni koji kažu da to ne rade - lažu - kaže za Informer mlada muzička zvezda.

Foto: Informer.rs

Snima majku

Ražnatovićeva za sebe tvrdi da je umerena, za razliku od nekih pevačica:

- Mnoge koleginice nisam prepoznala kada sam ih videla uživo jer previše koriste fotošop. Naravno, neću da otkrijem o kome je reč, ali ih ima... - zagonetna je bila Tasa.
Svoju veliku popularnost na društvenim mrežama koristi za promociju karijere, objavljivanje humanitarnih apela, a ponekad snima i svoju majku, balkansku zvezdu Cecu Ražnatović. Kada objavi neki njen snimak, Instagram joj se usija od poruka:
- Kad okačim neki Cecin smešan video na Instagram, njeni fanovi mi odmah pišu: "Jao, objavi još takvih klipova, uželeli smo je se. Nema novog albuma i pesama, pa makar da je gledamo u prirodnom izdanju bez šminke" - prenosi nam Anastasija prepisku sa fanovima, kojima rado izlazi u susret.

Foto: printscreen instagram/cecaraznatovic

Lud provod u Italiji

Neke zanimljive snimke je objavljivala i iz Italije, gde je nedavno bila sa Cecom, koja je tamo pevala na glamuroznoj romskoj svadbi. Anastasija kaže da im je bilo sjajno na tom putovanju:
- Mama i ja smo se fantastično provele u Rimu. Bilo je kišovito svakog dana, ali nam to nije smetalo. Šetale smo i obilazile grad. Najsmešnije mi je bilo što je granulo sunce tek kada smo krenule nazad za Beograd.

 

Nije mi jasno zašto Emina nema dečka

Anastasija kaže da joj nije jasno kako jedna žena poput Emine Jahović nema dečka.
- Emina je jedna od najlepših i najnegovanijih dama na našoj sceni i kozmetička linija potpuno ide uz nju. Nije mi jasno kako jedna tako prelepa žena, kao što je ona, nema nekog muškarca pored sebe. Naći će i ona nekog, sigurna sam! Treba da nađe muškarca koji će da je voli i da je drži kao malo vode na dlanu, da joj parira i da je prati - poručila je Tasa.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija