• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer.rs

18.10.2020

11:13

Nataša Bekvalac ima TRI BRAKA iza sebe, a malo ko zna da joj je ova POZNATA VODITELJKA bila KUMA NA PRVOM VENČANJU!

Estrada

Nataša Bekvalac ima TRI BRAKA iza sebe, a malo ko zna da joj je ova POZNATA VODITELJKA bila KUMA NA PRVOM VENČANJU!

Podeli vest

Prijateljstvo krunisano kumstvom.

Pop pevačica Nataša Bekvalac ima tri braka iza sebe, a malo ko zna da joj je na prvom venčanju sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem kumovala poznata voditeljka.

Naime, Nataša i Danilo su se venčali 2006. godine. Tada Nataša nije želela da pravi veliku feštu oko tog čina, pa je slavlje održano samo u krugu najbližih, u stanu.

Foto: TV Pink printscreen

Bekvalčeva je tada za kumu odabrala popularnu voditeljku Natašu Ilić. Njih dve su bile odlične drugarice, dugo godine se poznaju i obe su iz Novog Sada. Nataša i njena tadašnja kuma su delile i manje lepe trenutke čak i kada se popularna voditeljka razbolela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedna vojvodjanska @salas137 #fotomomenat by @vuk_beli #zahvalna❤

A post shared by Natasa Ilic-Jovanovic (@naca.ilic) on Apr 25, 2020 at 3:12pm PDT

 

Podsetimo Nataša je osim sa Danilom Ikodinovićem bila u braku i sa Ljubom Jovanovićem i Lukom Lazukićem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija