• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2020

23:34

SVE U ZLATU, SKUPOCENI SPECIJALITETI... Pogledajte šta se našlo na BRENINOJ TRPEZI - okupila ESTRADU, Boba KUVAO za nju (FOTO)

Estrada

SVE U ZLATU, SKUPOCENI SPECIJALITETI... Pogledajte šta se našlo na BRENINOJ TRPEZI - okupila ESTRADU, Boba KUVAO za nju (FOTO)

Podeli vest

Kod Živojinovića se ne štedi!

Balkanska zvezda Lepa Brena danas slavi 60. rođendan u krugu porodice i najbližih prijatelja i saradnika.

Njen suprug Boba Živojinović pomagao je u spremanju hrane za slavlje svoje supruge, a šta se sve našlo na raskošnoj trpezi pogledajte u galeriji ispod.

Na slavlju su se pojavili Žika Jakšić, Aco Pejović, Sanja Đorđević i drugi.

Inače, Brena je celu porodicu želela da časti egzotičnim putovanjem, ali je situacija sa koronom to sprečila, te su se okupili u manjem broju na ručku, a njen komentar na to što je zagazila u sedmu deceniju, pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 3 godine

Svećnjaci i vaze sa cvećem ne smeju biti visoki, da ne bi ometali međusobne poglede ljudi okupljenih za stolom - piše u svakoj kvalitetno napisanoj knjizi o bon-tonu.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija