• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

22.10.2020

08:10

BRENA DOBILA OD BOBE SKUPOCENI POKLON! Iznenađenje za 60. rođendan usledilo posle TORTE, EVO KOLIKO GA JE PLATIO!

Estrada

BRENA DOBILA OD BOBE SKUPOCENI POKLON! Iznenađenje za 60. rođendan usledilo posle TORTE, EVO KOLIKO GA JE PLATIO!

Podeli vest

Lepa Brena proslavila je 60. rođendan sa porodicom i najbližim prijateljima

Njen suprug Slobodan Boba Živojinović organizovao je večeru u njihovom porodičnom restoranu, a Breni je poklonio prsten od 10.000 evra!

- Brena je planirala da samo kod kuće spreme ručak i da joj dođu sinovi i snajke, ali Boba je imao drugačiji plan. Organizovao je proslavu u restoranu, gde je pozvao desetak najbližih prijatelja. Sam je pripremio morske plodove u kojima smo svi uživali! Posle večere poslužena nam je čokoladna torta, a Breni smo svi mahom poželeli dobro zdravlje - kaže naš izvor i otkriva šta je pevačica od supruga dobila:

Foto: privatna arhiva

- Odmah posle torte usledilo je iznenađenje, Boba je prišao Breni i dao joj prsten! Čuli smo da ga je platio čak 10.000 evra. Brena je potom zaplesala sa Bobom, delovali su kao zaljubljeni tinejdžeri...

Među najveselijim gostima bila je njena snajka Aleksandra Prijović. Ona i njen muž Filip pevali su i igrali sa slavljenicom, dok je Viktor sve vreme sedeo pored svoje devojke Sandre Miljaković.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija