• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.10.2020

17:28

DARKO LAZIĆ JAVNO PRIZNAO: Ćerku nisam video GODINU DANA! Progovorio o sukobu sa Anom Sević, pa usledio ŠOK!

Estrada

DARKO LAZIĆ JAVNO PRIZNAO: Ćerku nisam video GODINU DANA! Progovorio o sukobu sa Anom Sević, pa usledio ŠOK!

Podeli vest

Skandal!

Pevač Darko Lazić progovorio je u emsiji "Premijera - Vikend specijal" o svom odnosu sa bivšom suprugom Anom Sević i tom prilikom otkrio detalje iz privatnog života koji su podigli veliku prašinu u javnosti.

Foto: TV Pink printscreen

Naime, Darko je rekao da svoju ćerku iz prvog braka sa Anom Sević, Lorenu nije video preko godinu dana.

- Kao i svaki muškarac, želeo sam da imam sina, hvala Bogu ostvarila mi se ta želja. Voleo bih da bude pevač, to je posao za gospodina. Lorena je videla Alekseja pre godinu dana, oduševljena je, ona je pametno dete, nema tu ljubomore, ja ne pravim razliku. Vaspitaću decu da ne budu kao ja, u mom životu mnogo toga ne valja, ne sad - rekao je Darko i dodao:

- Pre godinu dana sam je video, zbog čega, to moraš da pitaš gospođu Sević. To je moje prvo dete, moja prva ljubav, nedostaje mi najviše na svetu i dao bih sve da je vidim bar na sat vremena, na minut da je vidim - rekao je pevač u pomenutoj emisiji.

Foto: printscreen instagram/anasevicofficial

Lazić je istako da sa Anom ima mnogo nerazjašnjenih stvari, ali da ne bi trebalo da mu se sveti preko ćerke.

- Mi imamo neke nerazjašnjene stvari, sve ćemo rešiti ali sam rekao Ani da neće nauditi ni meni ni sebi, nego svom detetu. Svako ima pravo da bude sa ocem i sa majkom. Ne treba da me sabotira, ona je najbitnija, ona je naše dete. Tako bih rekao i za Alekseja, oni su bitni, mi smo nebitni više. Mi smo tu da ih zaštitimo, da mi ne da dete, ugrožava to dete, ne mene. Iako nisu u zajednici, dete ima pravo da bude i sa mamom i tatom. Samo neka Ana malo razmisli kome će nauditi, samo detetu. Pun mi je više, da ne kažem šta, da Darko ispada najgori. Puštam da vidim koliko su ljudi spremni da te ponižavaju. Ako ja nisam uspešan, neće imati ni dete, ni drugo dete, ni žena, ni druga žena - rekao je Darko u emisiji "Premijera - Vikend specijal".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija