• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Matić

27.10.2020

07:50

RASTA PIŠE KNJIGU O ZATVORSKIM DANIMA! Reper će u njoj otkriti SVE DETALJE, a evo kada bi mogao da se nađe na SLOBODI!

Estrada

RASTA PIŠE KNJIGU O ZATVORSKIM DANIMA! Reper će u njoj otkriti SVE DETALJE, a evo kada bi mogao da se nađe na SLOBODI!

Podeli vest

Stefan Đurić će otkriti sve o svojoj strasti prema marihuani, hapšenju i boravku u Centralnom zatvoru, ali mu je glavni cilj da otpočne kampanju za legalizaciju lakih droga u Srbiji!

Stefan Đurić Rasta, koji je uhapšen pre četiri nedelje zbog posedovanja 600 grama marihuane, počeo je da piše knjigu u Centralnom zatvoru u Beogradu! Reper će u njoj otkriti sve o svom poroku, detalje hapšenja, boravku u zatvoru, ali mu je glavni cilj da knjigom otpočne kampanju za legalizaciju marihuane u Srbiji:

Foto: instagram/stefanrasta

- Rasta je odlučio da po izlasku iz zatvora još glasnije i odlučnije zahteva od države da legalizuje marihuanu. Okupiće javne ličnosti koje će se uključiti u tu kampanju. Veruje da će njegova knjiga podići mnogo prašine u javnosti i da će privući pažnju medija, koji su mu neophodni da bi se o toj temi pričalo - kaže za Informer izvor blizak reperu.

On dodaje da je Rasta besan što je u pritvoru i da mu je to još jedan motiv zbog kojeg želi javno da zagovara legalizaciju marihuane:

- Stefan smatra da je idiotski što leži iza rešetaka zbog "trave". On je svestan da je žestoko nagrabusio jer je uhvaćen sa velikom količinom marihuane. Zaprećana mu je kazna zatvora od tri do 10 godina. Želi da promeni sistem kako ljudi slični njemu ne bi robijali, kako on kaže, zbog gluposti.

Foto: printscreen instagram/stefanrasta

Za 27 dana, koliko je Rasta u pritvoru, već je napisao više od sto stranica svoje ispovesti:

- Stefan će u knjizi objasniti kada je i zbog čega počeo da puši marihuan. Opisaće kroz šta je sve prošao zbog hapšenja, koliko mu je teško palo odvajanje od ćerkice Tare, ali i zbog čega smatra da je glupo da "trava" bude zakonom zabranjena. Stalno govori cimerima da je alkohol štetniji od te "lake" droge. Pisaće i o svom druženju sa drugim robijašima, nesuglasicama do kojih dolazi u ćeliji, ali i svom emocionalnom stanju. Misli da će se knjiga prodati u ogromnom tiražu i da će uspeti da uzdrma srpsku javnost. Svestan je da će ga mnogi pljuvati i da će se podići pola zemlje protiv njega pod izgovorom da užasno utiče na klince koji ga masovno slušaju i slede, ali spreman je na borbu - završava naš sagovornik. Pored knjige, Rasta u pritvoru priprema i pesmu koja govori o zatvorskim danima.

Ana i Tara ne idu u posete

Ana Nikolić ne vodi ćerku Taru kod Raste u posetu. Bivši supružnici su se dogovorili da je za devojčicu najbolje da je ne izlažu takvom stresu, pa ona misli da je tata na putu.
Rasta i Ana se čuju kada on ima pravo na telefonski poziv, i tada razgovara i sa svojom naslednicom. Pevačica je svim srcem uz bivšeg muža i jedva čeka da on izađe na slobodu.

Reper u petak na slobodi?

Rastin advokat Vuk Tufegdžić se nada da će reper u petak, kada mu ističe 30 dana pritvora, izaći iz Centralnog zatvora:
- Još nije podignuta optužnica, ali očekujem da će biti u narednim danima. Nadam se da će ga nakon toga pustiti da se brani sa slobode, iako sam svestan da postoji mogućnost da mu produže pritvor. Stefan je vrlo realan dečko i shvata situaciju, ima stav i drži se toga da nije prodavao drogu. Uostalom, nije moguće ni dokazati da jeste - kaže reperov advokat za Informer.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aradinski Petrov

pre 3 godine

Marko Kraljević i Arapin *** Pa on odmah sitnu knjigu piše, Te je šalje caru u Stambola: “Gospodine, care od Stambola! Za 27 dana,, već je napisao više od sto stranica svoje ispovesti ,a sitna knjiga će podići mnogo prašine u javnosti i privući pažnju medija, koji su mu neophodni da bi se o toj temi pričalo... -

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija