• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

27.10.2020

09:00

SAZNAJEMO! OVO JE PRAVI RAZLOG SVAĐE ANE I LAZIĆA! Pevačica TUŽILA Darka: Ne da mi da... ŠOK!

Estrada

SAZNAJEMO! OVO JE PRAVI RAZLOG SVAĐE ANE I LAZIĆA! Pevačica TUŽILA Darka: Ne da mi da... ŠOK!

Podeli vest

Skandal!

Bivši supružnici Ana Sević i Darko Lazić posvađali su se zbog 10.000 evra, saznaje Informer! Pevačica je ljuta na folkera zato što od razvoda, koji je bio pre dve i po godine, nije plaćao alimentaciju za njihovu ćerku Lorenu, pa je na kraju odlučila da pravdu potraži na sudu.

Foto: printscreen instagram/anasevicofficial

 

- Ana je tužila Darka za neisplaćene alimentacije, jer ni na jedan drugi način nije uspela da ga natera da učestvuje u odgajanju njihove ćerkice. Njih dvoje su u toliko lošim odnosima da ne mogu ni "Ćao" jedno drugom da kažu a da se ne posvađaju. Imala je razumevanje kada zbog nesreće nije mogao finansijski da joj pomaže, ali je poludela što je nastavio da zanemaruje ćerku i kada se oporavio. Počeo je da nastupa i zarađuje, a opet ni dinara nije davao za dete. Pritom je koristio svaki trenutak da javno pljune Anu, zbog čega je ona poludela i tužila ga - prenosi izvor Informera blizak bivšim supružnicima.

 

Sevićevu dodatno nervira što Darko svima priča kako mu ona ne dozvoljava da vidi Lorenu. Kada je to rekao javno na televiziji Pink, odlučila je da ga raskrinka, pa je objavila poruke koje dokazuju da Lazić laže.

 

- Darko je taj koji veoma retko traži da provodi vreme sa detetom iako tvrdi da Ana stoji između njega i Lorene - kaže naš sagovornik.

Foto: TV Pink printscreen

 

S druge strane, Darko za Informer tvrdi da na prste može da nabroji koliko je puta dobio priliku da bude sa devojčicom, ali priznaje da bivšoj ženi duguje pare:

 

- Istina je da Ani nisam platio alimentacije, ali ne shvatam kakve to veze ima sa tim što mi ne da da viđam rođeno dete. Ona traži da isfinansiram Lorenino letovanje i zimovanje i nema problema, hoću! Ali ne možeš ti da odeš sa Lorenom u "Splendid" i da mi samo ispostaviš račun. Moraš da me obavestiš pre nego što odeš, da me pitaš da li ja to hoću i mogu da platim. Treba da joj dajem 50.000 dinara alimentaciju, a plaćam vrtić i još svašta nešto. Trenutno nemam da joj dam što joj dugujem, ali daću joj. Neću joj ostati dužan - priča folker.

 

On ističe da svaki put kada želi da vidi dete, Ana nađe izgovor da se njih dvoje ne spoje.

 

- Kada god treba da dođem da vidim Lorenu, ona kao nije kod kuće. Video sam Lorenu par puta, otišli smo do igraonice, kafića... Nije mi jasno zašto zbog para narušava odnos oca i ćerke - pita se Lazić.

 

Andreana Čekić: Ana se Darku sveti preko deteta

Kuma Darka Lazića Andreana Čekić kaže da Ana Sević greši što ne želi da uspostavi dobru komunikaciju sa bivšim mužem, jer zbog toga trpi samo njihova ćerka.
- Ana se Darku sveti preko deteta, a to je glupo. Otkako je počeo da nastupa posle nesreće, nema sreće u komunikaciji sa bivšom ženom. Ona preko deteta ucenjuje Darka. Odvratno je to što mu ne da da viđa dete. A Darko je super otac, jedini je problem što je zbog prirode posla često odsutan od kuće.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milica

pre 3 godine

Bas sramota od Darka,ima za kocku ima za drogu ima za luksuz samo nema za dete iz prvog braka:(( Obicno smo mi zene koje gubimo? Nedaj se Ana :))

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59