• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

28.10.2020

19:42

UPALI JOJ U STAN, NAPRAVILI SKANDAL! Andreana Čekić doživela UŽAS - u estradnom RATU sa POLA ESTRADE?!

Estrada

UPALI JOJ U STAN, NAPRAVILI SKANDAL! Andreana Čekić doživela UŽAS - u estradnom RATU sa POLA ESTRADE?!

Podeli vest

Otvoreno kaže kada nekoga ne simpatiše!

Pevačica Andreana Čekić poznata je po dobrom glasu, ali i velikim skandalima. Malo pa malo prizna DA sa nekim nije u dobrim odnosima.

Poslednja u nizu neprijatnih situacija dogodila se sa pevačem Radišom Trajkovićem Đanijem i njegovom suprugom Slađanom.

- Prestali smo da se viđamo preterano. Voleli smo se, ali ne znam šta se tu desilo, to biste morali da pitate Slađu i njega, tačnije njegovu ženu. Zahladili su odnosi između nas - kazala je Andreana u jednoj našoj poznatoj emisiji.

Foto: TV Pink printscreen

Andreana je između ostalog i u svađi sa Darkovom bivšom suprugom, Anom Sević, koja je kako ona tvrdi pobacala sve fotografije iz njenog stana.

Neki od tih prijatelja su imali ključ od mog stana. Imala sam apsolutno poverenje, mislim da ni u koga nisam imala poverenje kao u te ljude. To ne samo da boli, nego te toliko šokira da počneš da preispituješ sebe deset godina unazad. Ulazili u stan dok sam bila u Americi i ja sam to dozvolila da provere da li je sve OK, jer sam dugo bila odsutna… Ali sam doživela da su bacili slike moje i Markove, meni to ne bi na pamet palo! Nisam Anu pitala što je bacila moje slike. Ništa… Bila sam u emotivnom rastrojstvu i jako umorna. Imala sam samo dan da se spremim. Doduše, sa Anom nisam nikad imala te neke najprivatnije teme. Čak i kada su ona i Darko počeli da se razilaze, ja sam to saznala među poslednjima - izjavila je jednom prilikom Čekićeva, a onda dodala da se i sa Slađom Alegro posvađala.

- Sa Anom Sević se nisam srela nakon incidenta, sa Slađom jesam u Hrvatskoj u jednom odmaralištu. Ona se ponašala kao da se ništa nije desilo. Pola sata je provela pričajući s Markom o svemu, kao rod rođeni. Sa mnom je progovorila možda 15 reči, s njim 515! Meni je to bilo fascinantno u smislu i ona je iz grupe koja podržava priču da ne budem s Markom i onda dođe i šta?! Kao da Marko to ne zna?! Slađana i ja se nismo družile dugo, ali pre toga smo jedno godinu dana počele intenzivnije da se viđamo. Dolazili smo jedni kod drugih. Nije se ona nikad ni mešala mnogo u moje odluke, kao što ni ona to ne dozvoljava. Međutim, tada je očigledno pala pod neki njihov uticaj - kazala je Andreana koja smatra da su joj Slađa Alegro i Ana Sević neprijatelji zbog toga što su joj branili vezu sa sadašnjim partnerom Markom Miloševićem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic) on Jun 20, 2020 at 3:45pm PDT

 

Međutim, tu nije kraj pevačicin svađama, ona je zaratila i sa Anom Korać. Drama se dogodila kada ju je Čekićeva prozvala da "ne zna da peva".

- Poštovane elitne p*ostitutke, nemojte snimati pesme. Učinite svetu dobro. Zamislite da svako ko izađe iz rijalitija postane hirurg? Ne ide - kazala je Andreana, dok je u komentarima obrazložila da konkretno misli na Anu Korać.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija