• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. M.

29.10.2020

09:25

ELENA KARIĆ NAPUSTILA MUŽA JUGOSLAVA?! Dizajnerka povukla ŠOK POTEZ, evo šta je URADILA

Estrada

ELENA KARIĆ NAPUSTILA MUŽA JUGOSLAVA?! Dizajnerka povukla ŠOK POTEZ, evo šta je URADILA

Podeli vest

Napustila muža?!

Već godinu dana se šuška da su se Elena i Jugoslav Karić razveli, a dizajnerka je podgrejala te priče kada je nedavno na Instagramu izbrisala suprugovo prezime! Na njenom zvaničnom nalogu više ne piše Elena Karić, već Elena Karaman - Esencija života.

Još u oktobru 2019. objavljeno je da je Elena započela romansu sa umetničkim fotografom Dušanom Reljinom. Dizajnerka je tada, pre puta u Peru, Jugoslavu, navodno, predložila sporazumni razvod i zatražila da njoj pripadnu kuća i okućnica na Kosmaju.

- Imamo ozbiljan problem, kokoške ćemo lako podeliti, njoj 25, meni 25, koze - svakome po jedna, ali ne znam šta ćemo s kravama, pošto ih ima pet - nedavno je izjavio Jugoslav.
Da li je ćerka Verice Rakočević napustila muža ili je samo želela da provocira javnost, juče nismo mogli da utvrdimo jer Elena nije odgovarala na naše pozive.

Foto: Instagram printscreen/elena.karamankaric

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija