• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2020

18:15

NAŠA PEVAČICA OPERISALA TUMOR! Pa donela odluku - POVLAČI SE! Progovorila o OPERACIJI, najgore je PROŠLO!

Estrada

NAŠA PEVAČICA OPERISALA TUMOR! Pa donela odluku - POVLAČI SE! Progovorila o OPERACIJI, najgore je PROŠLO!

Podeli vest

Sada je sve dobro!

Popularna pevačica Marina Visković nedavno je imala operaciju, kada su joj lekari pronašli beningni tumor na dojci. Ona je prvi put stala pred kamere nakon operacije u emisiji "Ekskluzivno".

Marina je otvorila dušu, pa priznala da operacija nije nešto o čemu je želela previše da priča u javnosti.

- Osećam se sjajno, prvi put nastupam otkako je proglašena epidemija korone. A i pre toga sam ušla u neki projekat, tako da sam donela odluku da se malo povučem, snimam nove pesme dok ovo sve traje. Ja nisam neko ko život servira na tacni i te neke stvari delim samo sa bliskim ljudima. Ali to je nekako izašlo, ja sam morala da se oglasim jer su me zvali ljudi, to je jedna rutinska operacija, to je bilo, prošlo, idemo dalje. Nisam ja preterano davala tome na značaju jer smatram da nemam ništa od toga i izbegavam da pričam o tome, ali meni stvarno znači da se ne brinu ljudi koji mi pišu i misle da mi je život ugrožen, nije ništa strašno, pregurali smo sve - rekla je Marina, a sve poslušajte u videu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija