• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv.rs, Informer.rs

01.11.2020

19:38

EMINA JAHOVIĆ IZGUBILA BEBU: Pevačica NIJE ZNALA DA JE TRUDNA, progovorila o GUBITKU: "Nešto nije bilo u redu sa PLODOM!"

Estrada

EMINA JAHOVIĆ IZGUBILA BEBU: Pevačica NIJE ZNALA DA JE TRUDNA, progovorila o GUBITKU: "Nešto nije bilo u redu sa PLODOM!"

Podeli vest

Retko priča o detaljima iz privatnog života.

Pevačica Emina Jahović gostovala je tokom gostavanja u jednoj emisiji okrila malo poznate detalje iz privatnog života. Naime, ona je između ostalog otkrila da je izgubila bebu pre 11 godina.

- Završavala sam neke obaveze u Beogradu i nisam ni znala da sam u drugom stanju. Saznala sam da sam trudna tek kad sam se vratila u Istanbul. Nešto nije bilo u redu sa plodom i izgubila sam bebu. Ako se desi, volela bih da rodim još jedno dete i želela bih da to bude devojčica - ispričala je Emina.

Foto: tv happy printscreen

Osim toga, Jahovićeva se osvrnula i na krah braka sa turskim pevačem Mustafom Sandalom, te je prvi put ispričala kako je njena porodica reagovala na to.

- Majka Senija i sestra Sabina naročito su bile protiv toga. Mama je baš volela Mustafu i fino su se slagali. U nekim momentima mi se činilo da njega više voli od mene - ispričala je pevačica.

Foto: Informer.rs

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija