• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

02.11.2020

17:36

BRENA I SAŠA POPOVIĆ SU BILI ZAJEDNO PUNIH ŠEST GODINA?! ŠOK! Pratio je njihovu LJUBAVNU PRIČU od samog početka, a sada je otkrio NEPOZNATE DETALJE!

Estrada

BRENA I SAŠA POPOVIĆ SU BILI ZAJEDNO PUNIH ŠEST GODINA?! ŠOK! Pratio je njihovu LJUBAVNU PRIČU od samog početka, a sada je otkrio NEPOZNATE DETALJE!

Podeli vest

Otkrio detalje koje malo ko zna!

Poslednji nastup "Slatkog greha" bio je 1994. godine na Breninom koncertu na Tašmajdanu. Posle toga su se povukli sa javne scene, ali su pojedini članovi nastavili da se bave muzikom.

Foto: Printscreen You Tube/Lepa Brena

Zapravo, i dan-danas postoji bend "Slatki greh", ali u nešto podmlađenom sastavu, i sviraju na svadbama i raznim proslavama. Od starih članova ostali su samo bubnjar Branislav Mijatović Mija i gitarista Zoran Radanov Zoki, kojeg trenutno gledamo u šouu "Nikad nije kasno".

Živojin Matić Žile, klavijaturista, ovog popularnog sastava i svega onoga što je obeležilo jedno vreme, muzičko, u bivšoj Jugoslaviji posvedočio je o do sada ne ispričanim detaljima. 

Foto: printscreen

Detalj koji je posebno oduševio javnost je istina koju je Žile ispričao o odnosu između Brene i Saše Popovića.

- Ljubav Brene i Saše Popovića sam pratio od početka. Javna tajna je da su oni bili zajedno punih šest godina. Kada je Brena prekinula to i otišla u Australiju na meč svog budućeg supruga Bobe, Saša je hteo da se ubije... Bio je očajan i non stop je kukao i nije znao šta će od sebe zbog toga... - rekao je Žile. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija