• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.11.2020

11:31

ČOVEK VESELJAK! General Simić sa ČAŠOM NA GLAVI ĐUSKAO,  tu su mu ŽENA, DECA... Ljupka će ODLEPITI KADA VIDI OVO! (VIDEO)

Estrada

ČOVEK VESELJAK! General Simić sa ČAŠOM NA GLAVI ĐUSKAO, tu su mu ŽENA, DECA... Ljupka će ODLEPITI KADA VIDI OVO! (VIDEO)

Podeli vest

Opustio se.

General Dragiša Simić je već nekoliko nedelja u žiži javnosti zbog skandala sa pevačicom Ljupkom Stević, koja mu je zbog, preljube demolirala dva automobila.

Pevačica je imala zabranu prilaska generalu od mesec dana, oboje su zbog ovoga saslušani, a sada kada su se napokon strasti malo smirile, isplivao je snimak na kojem se vidi da je Simić čovek veseljak, čime je očigledno i šarmirao Ljupku. 

Na snimku možete videti kako general Simić, u krugu svoje porodice i prijatelja sa čašom na glavi igra u ritmu muzike, i to, može se reći, bez ikakvog ustezanja, izgleda kao pravi šmeker. Dragiša je sve vreme đuskao, nije skidao osmeh sa lica, a kako će na sve ovo reagovati Ljupka, ostaje da vidimo. 

Podsetimo, juče je Treći osnovni sud u Beogradu doneo presudu kojom se optuženi Dragiša Simić zbog izvršenja krivičnog dela zloupotreba službenog položaja osuđuje na uslovnu osudu kojom je utvrđena kazna zatvora u trajanju od jedne godine. Vest o tome pročitajte ovde




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija