• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.11.2020

13:28

LUKAS IZVREĐAO NOVINARKU, A SADA JOJ SE JAVNO IZVINIO! Pevač se oglasio u jeku SKANDALA i otkrio OVO! (VIDEO)

Estrada

LUKAS IZVREĐAO NOVINARKU, A SADA JOJ SE JAVNO IZVINIO! Pevač se oglasio u jeku SKANDALA i otkrio OVO! (VIDEO)

Podeli vest

Odlučio da se oglasi!

Pevač Aca Lukas odlučio je da održi konferenciju za štampu, a na samom početku otkriveno je da je glavni povod za to novi muzički album, kao i početak snimanja projekta "Aca Lukas 20/21", a ovo će biti nakon osam godina pevačem prvi "živi" album. Lukas će novi album da izda za "PGP RTS", imaće 12 numera, a jedan od autora njegovih pesama biće i pevačica Leotina Vukomanović.

- Po prvi put, posle toliko albuma, izdajem album za "PGP RTS", što mi je davno želja bila - rekao je Lukas na samom početku.

Foto: TV Pink printscreen

Podsetimo, Lukas je nedavno doživeo neprijatnost kada su mu izvršitelji upali u stan na Voždovcu (više o tome pročitajte OVDE) kako bi naplatili navodno dugovanje koje ima prema Dejanu Popoviću Tigru (više o tome pročitajte OVDE).

Pevač je u jeku skandala odlučio da se obratio javnosti, te je sazvao konferenciju za štampu koju možete pogledati ispod ovog teksta.

Osim Toga, Lukas se danas javno izvinio novinarki Žaklini Tatalović jer je u emisiji "HitTvit" izvređao na "seksističkoj osnovi".

On je na konferenciji za novinare rekao da je njegova reakcija bila neprimerena, kao i da je on impulsivan i da zna da pretera.

- Ja sam u toku emisije ''HitTvit'' dobio poruku koju je novinarka Žaklina objavila. Tu postoji prepucavanje izbeđu te novinarke i televizije Pink. Ona se prema meni, mojoj inteligenciji odnosila sa ''sprdnj*m''. Preterao sam u toj samoodbrani. Nisam nikada nikoga prvo napao - rekao je Lukas.

On je ponovio i da njegova reakcija nije bila ničim izazvana.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
xxs

pre 3 godine

Kada bi novinari vodili računa o tome da manje lažu i manje vredjaju, bili bi više poštovani i manje napadani. Bili bi mnogo bezbedniji. Neki se ponašaju kao zaštićeni medvedi. Bi na svakoga da udare i da uvrede a ne podnese kad im neko uzvrati udarac.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija