• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

12.11.2020

10:25

SKANDAL KOJI TRESE SRBIJU! Pored Milice Kemez, ove tri zadrugarke su se bavile PROSTITUCIJOM U ALBANIJI?!

Estrada

SKANDAL KOJI TRESE SRBIJU! Pored Milice Kemez, ove tri zadrugarke su se bavile PROSTITUCIJOM U ALBANIJI?!

Podeli vest

Bez dlake na jeziku

Bvša cimerka Milice KemezKatica Sekovska oglasila za domaće medije i otkrila skandalozne detalje svoje bivše prijateljiice, ali i nije ostala imuna na aktuelne učesnice "Zadruge".

Foto: TV Pink printscreen

Katica nije imala dlake na jeziku pa je u intervjuu za "Alo" raskrinkala ove tri zadrugarke. 

Naime, pored Milice Kemez za koju tvrdi da se bavila najstarijim zanatom, ona je otkrila da su  se u Bujanovcu za novac prodavale Maja Marinković, Aleksandra NikolićSanja Stanković.

- One tvrde da su poštene, a kako mogu biti poštene kada prodaju svoje telo da bi došle do novca. Pored mene bilo je tu još dosta devojaka koje su videle isto što i ja. Ja ne mogu da izmislim nešto čemu sam prisustvovala - rekla je Katica za pomenuti list. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

KAKAV SKANDAL? BOLI SRBIJU K.... ZA VAŠE ZADRUGARKE.PA SVE SE BAVE PROSTITUCIJOM.SVEV KOJE SU UČESTVOVALE.MITROVIŠ ''MESO'' ZA SVOJE SMEĆE PRONALAZI ISKLJUŠIVO NA KOLODVORU ,MEĐU KAMENJARKAMA.MUŠKARCI NISU NIŠTA BOLJI.SVI ''SI DVOCEVKE ''

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17