• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: DeToxic

13.11.2020

17:21

NAŠEG PEVAČA ZAUSTAVILA POLICIJA - KAŽNJEN! Mislio da je sve zbog POJASA, a onda je usledio pravi ŠOK! Evo šta se DESILO!

Estrada

NAŠEG PEVAČA ZAUSTAVILA POLICIJA - KAŽNJEN! Mislio da je sve zbog POJASA, a onda je usledio pravi ŠOK! Evo šta se DESILO!

Podeli vest

Skandal!

Popularni folker Dragan Kojić Keba nije ni slutio šta će ga zadesiti kada se vozikao svojim automobilom po naselju u kojem živi.

Foto: TV Pink printscreen

Naime, njega je zaustavila policiji, ali ne zbog brze vožnje.

Foto: TV Pink printscreen

- Zaustavili su me panduri na Bežanijskoj kosi i ja vidim da se nisam vezao i kažem: "Evo, ide mi kazna". Međutim, ide nešto drugo... Ja objasnim da se nisam vezao i spreman sam da platim kaznu, ali policajac to iskulira i pita me za registraciju. Ja kažem kakve veze ima registaracija, a meni policajac samouvereno kaže da mi automobil nije registrovan. Ja sam hteo da se opkladim da sam ga registrovao, međutim nisam bio u pravu. Moj automobil nije registrovan od decembra prošle godine. Ostao sam u šoku, eto platio sam kaznu i ovo mi je za nauk - ispričao je Keba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran 62

pre 3 godine

Koje nebulozno objasnjenje. Godinu dana "zaboravio" da registruje auto. Mi se "zakopcavamo na ledja".

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija