• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Scandal

23.11.2020

16:00

SAŠA POPOVIĆ SPASIO LUKASA OD IZVRŠITELJA?! Pozajmio mu POLA MILIONA EVRA, ali je imao JEDAN USLOV?!

Estrada

SAŠA POPOVIĆ SPASIO LUKASA OD IZVRŠITELJA?! Pozajmio mu POLA MILIONA EVRA, ali je imao JEDAN USLOV?!

Podeli vest

Saša Popović spasio je navodno Acu Lukasa i sprečio da mu zaplene stvari zbog dugova.

Naime, sve stvari koje je Aca Lukas ima u svom stanu, kao i sam stan, navodno vode se na ime Saše Popovića, tako da izvršitelji nisu imali šta da plene, piše "Scandal".

Pre šest godina, dok je još uvek bio u braku sa Sonjom Vuksanović, Lukas je od Popovića pozajmio pola miliona evra kako bi kupio stan preko puta jednog poznatog hotela u Beogradu.

Foto: Printscreen You Tube

Luksuzni penthaus Lukas je kupio novcem koji mu je navodno Saša pozajmio, a kao garanciju da će mu sve vratiti, čitav stan je uknjižen na ime Saše Popovića uz klauzulu ugovora da će stan sa pripadajućim stvarima preći u Lukasovo vlasništvo onog trenutka kada izmiri sva dugovanja prema Saši. Međutim, to se nikada nije dogodilo.

Iako je trebalo da Popoviću vrati pola miliona za tri godine, Lukas još uvek, kako navodi "Scandal", duguje oko 120.000 evra. Zbog svega toga i stan i sve u stanu i dalje se vodi na ime Popovića, pa izvršitelji po zakonu nisu mogli ništa da zaplene iako postoji rešenje za plenidbu.

Foto: Printscreen You Tube/Grand Online

Drugim rečima, Lukas navodno nije vlasnik stana i stvari u istom, tako da oni nisu smeli ništa da mu oduzmu. Sa druge strane, Saša ima sve regularne papire o vlasništvu, pa će Lukas ostati da živi u istom stanu u kom je i do sada stanovao. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sreto

pre 3 godine

E ovim je zelenašenje ozakonjeno. Bravo. Idemo u EU i unosimo svoj prljavi veš. Aferim Srbijo!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija