• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.11.2020

19:32

"ZBOG LEKOVA JOJ JE OPALA KOSA, PALA JE U DEPRESIJU" Bivši dečko Sanje Vučić otkrio detalje njihove veze, a evo kada su počeli PROBLEMI!

Estrada

"ZBOG LEKOVA JOJ JE OPALA KOSA, PALA JE U DEPRESIJU" Bivši dečko Sanje Vučić otkrio detalje njihove veze, a evo kada su počeli PROBLEMI!

Podeli vest

Pevačica Sanja Vučić i bodibilder Nikola Đorđević su nedavno raskinuli dugogodišnju vezu, a kako Đorđević kaže razlog njihovog razilaženja je njegov posao.

Bodibilder i bivši dečko Sanje Vučić, Nikola Đorđević odlučio je da pred kamerama emisije "Ekskluzivno" iznese sve detalje svoje veze sa pevačicom iz grupe Hurricane.

Sanja je nedavno objavila da su njih dvoje raskinuli (vest o tome pročitajte ovde), a sada je on otkrio kako su započeli romansu, ali i da su živeli zajedno.

- Jesam, zaljubljive sam prirode. Uvek sam bio za veze, nego za neke kombinacije. Ja sam živeo sam, a Sanja je živela kod mene, pa smo se preselili u centar. Ona je prišla meni na ulici. Ona je super devojka, druželjubiva, išao sam na njihove nastupe kao gost. Ne znam da li su me više gotivile Ivana ili Ksenija, s obe sam dobar - rekao je Nikola.

Foto: printscreen instagram/nikoladjordjevic

Pevačici opadala kosa, upala u depresiju 

Nikola je otkrio i da je Sanja imala zdravstvene probleme kada joj je čak i opadala kosa, a on se nije odvajao o nje u tim najtežim trenucima kada se borila sa zdravstvenim problemima kada joj je čak opala kosa, a ona upala u depresiju.

- Malo je ona pala u depresiju, jer joj je zbog tog leka počela da opada kosa, dobila je i insulinsku rezistenciju. Ja sam, naravno, bio uz nju sve vreme i onda smo počeli vremenom... Ona nije bila za druženje, ja nisam mogao da ostajem kod kuće. Odaljili smo se i zbog mog posla, radio sam po 12 sati, 6 dana u nedelji. Tad je bio karantin, ona je sedela u kući. Jednom smo samo otišli u Kruševac. To je bila velika ljubav. Ostali smo u kontaktu, ostali smo dobri, to je moralo tako... Nakon svega nemam gorak ukus. Mislim sve najlepše o njoj - izjavio je Nikola.

Foto: TV Pink printscreen

U pomenutoj emisiji, svoj komentar je dala i Sanja, a evo šta je rekla o bivšem momku. 

On je slobodan momak i može da radi šta god želi - kratko je prokomentarisala Sanja Vučić.

Foto: TV Pink printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija