• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Andrijana Milić

25.11.2020

11:55

EKSKLUZIVNO! ISPOVEST KAJE OSTOJIĆ: Udala bih se i ČETVRTI PUT, želim SINA! Nikad nisam jurila za BRAKOVIMA, ali su...

Estrada

EKSKLUZIVNO! ISPOVEST KAJE OSTOJIĆ: Udala bih se i ČETVRTI PUT, želim SINA! Nikad nisam jurila za BRAKOVIMA, ali su...

Podeli vest

Osim po vokalnim sposobnostima, Katarina Kaja Ostojić poznata je i po brakovima. Pevačica se udavala tri puta! Bila je sa Nikolom Dragojlovićem, sa kojim ima ćerku Nikolinu, potom sa košarkašem Urošem Duvnjakom, a onda i sa svetski poznatim di-džejom Džuniorom Džekom. Tu, međutim, nije kraj! Pop zvezda, po svemu sudeći, uskoro će i četvrti put stati na ludi kamen sa fudbalerom Mateom Pavlovićem!

U ispovesti za Hit Kaja je otvorila dušu i ispričala kroz kakav je pakao prolazila sa prvim suprugom, koliko joj je bilo teško da bude samohrana majka, ali i koliko je srećna sa sadašnjim partnerom. Pevačica kaže da je oduvek nemirnog duha i da je stalno tražila pažnju. Sada od partnera, a nekada od roditelja.

Preležala sam koronu

Kaja kaže da je bila pozitivna na kovid-19, ali da nije imala ozbiljne simptome:

- Preležala sam koronu. Dva dana sam bila umornija nego inače i mislila sam da sam preterala sa aktivnostima. Ali kada sam izgubila čula, shvatila sam o čemu se radi. Bila sam u samoizolaciji, nisam pila nikakve lekove.

- Trudila sam se da sve oči budu uprte u mene. Tako sam sa četiri godine pokazala interesovanje za muziku, uzimala sam dezodorans u ruke i pevala. Nisu mi bili zanimljivi crtaći, već sam puštala muzičke spotove i igrala ispred televizora. Imam snimak gde sa četiri godine pevam pesmu "Put putujem" grupe "Magazin", sa sve frizurom zvanom "šerpica na glavi". Pevala sam po užičkim manifestacijama na Trgu partizana, nastupala na lokalnim televizijama, a sa 15 godina sam snimila video-zapise u kojima sam pevala pesme Maraje Keri, Vitni Hjuston... - započinje priču Kaja.


Razočarala mamu i tatu
Moji roditelji nisu voleli Nikolu, a i bili su ljuti na mene što sam zatrudnela, a ni školu nisam završila
Kaja Ostojić

Pevačica nije išla u vrtić, već su je čuvale bake i deke. S obzirom na to da je majka Smiljana, koja ju je rodila sa 25 godina, i dalje studirala u srpskoj prestonici, i mala Kaja je često bila na relaciji Užice-Beograd.

- Malo sam bila kod tatinih roditelja Rade i Vuka, a malo kod maminih Ivane i Ljube kada bi mama išla na predavanja. Ni sama ne znam odakle sam - kroz osmeh kaže Kaja.

Često se selila

Pošto se odmalena često selila, promenila je dve osnovne i dve srednje škole, a završila je i nižu muzičku:

- Prva četiri razreda išla sam u Osnovnu školu "Nada Matić" u Užicu, a posle sam se preselila na drugi kraj grada, pa sam promenila i školu. Tako je bilo i u gimnaziji, prve dve godine sam završila u rodnom gradu, a druge dve u Novom Sadu. Nisam bila srećna zbog toga, ali sam se snalazila. Međutim, teško mi je palo kad sam u pubertetu morala da se preselim u Novi Sad. Mnogo mi je falilo društvo, išla sam svakog vikenda autobusom za Užice da bih se videla sa njima.

Foto: HIT dodatak/informer


Osim drugara, Kaji je nedostajao i dečko Petar, koji je bio njena prva ljubav. Sa njim je bila godinu dana u vezi:

- Pokušavali smo na sve načine da se češće viđamo, pa smo se jurili po Beogradu, Užicu i Novom Sadu. Bilo je baš napeto.

Kada je stavila tačku na vezu sa njim, Kaja je upoznala Nikolu Dragojlovića, koji joj joj ubrzo postao i prvi muž. Pevačica je sa njim započela vezu u četvrtom razredu gimnazije, a sa 18 godina je ostala u drugom stanju, zbog čega je školu vanredno završila.


TLZP me je vratio na muzičku scenu

Kaja kaže da joj je učešće u takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato" 2016. godine pomoglo u karijeri:

- U tom periodu nisam bila aktivna jer sam živela u Briselu sa Džuniorom. TLZP me je vratio u muzičku priču. Dao mi je divan marketing, a ja sam uživala u svemu što sam radila. Dobila sam poziv i za poslednju sezonu "TLZP All stars", ali zbog dešavanja u privatnom životu nisam mogla da prihvatim.

- Kada sam saznala da sam trudna, nisam bila uplašena, iako sam bila mlada. Nije ni Nikola. Bili smo u fazonu: to je tako, mi se volimo, zadržaćemo dete i venčaćemo se jer nam je lepo.
Ali nije bilo lepo. Tada su počeli veliki problemi u Kajinom životu. Njeni roditelji Smiljana i Živko nisu voleli Nikolu, a bili su ljuti i što je njihova mezimica tako mlada ostala u drugom stanju i nije završila školu:

- Moji su imali velika očekivanja, pa im je vest da sam trudna bila šokantna. Bili su i protiv moje veze sa Nikolom. Povredila sam ih svojim postupcima, bili su baš ljuti na mene, ali sada ih razumem. I ja bih sada bila ljuta na svoju ćerku da mi tako nešto priredi.


Bila sa Viklerom
U rijaliti sam ušla sa rečenicom: "Neću ni sa kim da se smuvam", ali sam ubrzo samu sebe demantovala i započela vezu s Viklerom
Kaja Ostojić

Bez obzira na neslaganje majke i oca, Kaja je 2002. rekla sudbonosno "da" Nikoli u crkvi na Voždovcu. Potom je obavila građansko venčanje u hotelu "Jugoslavija".

- Bila je to prava srpska svadba! Imali smo tri muzike, na čelu sa orkestrom Mirka Kodića. Bili su mi i roditelji, prećutno su svi bili okej, da ne kažem na silu... Ali taj dan i pamtim kao da je sve bilo na silu. Još sam bila u sedmom mesecu trudnoće, stomak do zuba, otečena, debela, napolju 38 stepeni. Taj dan mi nije ostao u lepom sećanju. Bio mi je loš, kao što je bio i taj brak.
Nevolje u raju krenule su još dok je Kaja bila trudna, a najveći pakao čekao ju je kada je na svet donela ćerku Nikolinu.

- U trudnoći sam počela da shvatam da on nije za mene, ali sam pomislila: "Ma rade mi hormoni jer sam u drugom stanju. Možda sam luda." Kada sam se porodila, očekivala sam njegovu podršku. Nisam je dobila. Tada sam shvatila da ni sama psihički nisam bila spremna za bebu, iako sam mislila da jesam. Dodatno sam bila poljuljana time što mi Nikola ništa nije pomagao. Preče mu je bilo da izađe u grad sa društvom nego da bude uz mene i ćerku. Imao je 24 godine i bio je neiživljen. Posle jedne veće svađe pozvala sam oca da dođe po mene. Tata se odmah stvorio, a ja sam podnela papire za razvod braka - priseća se Ostojićeva.

Kaja je Nikolu ostavila kada je njihova ćerka imala samo šest meseci. Preselila se kod roditelja u Novi Sad i tamo živela dve godine.

- Bez obzira na to što sam mojima zadala tešku ranu time što sam otišla od kuće i udala se za dečka kog nisu odobravali, pružili su mi ruku i primili me nazad. Oni su mi mnogo pomogli u odgajanju ćerke, kao i tetka Verica, koja je bitna figura u mom životu.


 

Foto: HIT dodatak/informer

Čudan brak
Džunior i ja smo se venčali da bih mogla da živim u Belgiji. Nisam uzela njegovo prezime, nismo imali kumove, niti smo napravili veselje. Nisam ni imala osećaj da sam u braku
Kaja Ostojić

Od momenta kada je ostavila prvog supruga, Kaja postaje samohrana majka.

- Nisam dobila maltene nijednu alimentaciju u životu od njega! Nisam imala nikakvu pomoć ni bilo koje druge vrste. Prve dve godine ni traga ni glasa od njega, niti od njegovih. Taj period mi je bio baš težak, kao neka crna rupa. Sama sam je izdržavala... Tek kasnije je Nikola uspostavio kakav-takav odnos sa Nikolinom, koja je tokom raspusta odlazila kod njegove sestre i majke. Ali bez obzira na sve, ja sam Nikoli oprostila. Ne držim loša osećanja u sebi, ni loše uspomene, jer to dovodi do najgorih bolesti.



Matiću napisala hit


Kaja se snalazila kako je znala i umela u odgajanju ćerke, a kada je Nikolina napunila dve godine, počela je da nastupa po klubovima. Tada se preselila u Beograd i platila dadilju Nenu da živi sa njima.

- Počela sam da nastupam 2004. godine. Upoznala sam ljude koji su primetili moj talenat, kao što su Dragan Kovačević Struja, koji mi je 2006. godine producirao prvi album "Neznanka", kao i Darko Veljović, koji je tada bio zaposlen na Pinku. Oni su me uveli u posao, a kasnije je došao i Dule Banjac, moj menadžer, sa kojim se i danas družim.

Sa prvog albuma izdvojila se pesma "Nemoj da me zoveš ljubavi", koju je Kaja komponovala.

- Volim da pišem pesme. Napisala sam Dejanu Matiću naslovnu numeru albuma "Grešnica i vila", kao i Nikoli Rokviću pesmu "Prećuti me". Pisala sam i za Maju Marijanu i neke druge pevače, ali o tome se malo zna. O meni se ne zna ni da govorim četiri jezika - engleski, italijanski, francuski i španski, ali bitno je da se zna koliko puta sam se udavala!

Ključan momenat u Kajinoj karijeri je poziv u rijaliti "Veliki brat VIP" 2008. godine. Tada njena karijera kreće uzlaznom putanjom.

- To mi je bilo fenomenalno iskustvo. Taj rijaliti nema veze s ovim današnjim. U "Velikom bratu" su bili kul likovi, bio je pravi humoristički sadržaj bez vulgarnosti.

Kaja se u rijalitiju i zaljubila, i to u kolegu Đorđa Miljenovića, poznatijeg kao Skaj Vikler.

- Desila mi se varnica sa Viklerom. Svi koji su bili u rijalitiju znaju da zatvoren prostor spaja ljude koji se inače ne bi spojili. Nesvesno se vežeš. U rijaliti sam ušla sa rečenicom: "Neću ni sa kim da se smuvam, nema šanse." Ali sam samu sebe demantovala.

Bili su zajedno tri meseca, a onda su shvatili da nisu jedno za drugo:


Živi u Francuskoj
Srećna sam sa Mateom, živimo mirnim životom. Tišinu nam prekinu klinci koji nam lupaju na vrata da uzmu autogram
Kaja Ostojić

- Posle rijalitija smo raskinuli, ali smo ponovo probali da budemo zajedno. Međutim, to se neslavno završilo.

Kaja se posle ljubavnog kraha okrenula karijeri i snimila hitove "Promaja", "Lepa, a sama"... Međutim, nije dugo bila sama, jer je te iste, 2008, upoznala drugog supruga - košarkaša Uroša Duvnjaka.

- Sa Urošem se sve brzo izdešavalo. Zaljubila sam se na prvi pogled. Kada vratim sećanja, shvatim da će me te moje emocije sahraniti, pošto sam žena trenutka. Odmah smo se venčali, pa nismo stigli bolje da se upoznamo. Nismo pravili veliku svadbu, samo smo se registrovali u opštini. Kuma mi je bila Maja Marijana, koja je inače moja dobra drugarica. Naš brak, sa sve zabavljanjem, trajao je dve godine, od čega smo godinu dana bili razdvojeni. On je igrao u Poljskoj, a ja sam bila čas kod njega, čas u Beogradu. Morala sam da radim jer sam imala troškove oko ćerke, koja je išla u školu, a plaćala sam i dadilju, koja je živela sa nama. Sve je to bilo na meni.

Kaja je ubrzo stavila tačku na drugi brak zato što nije mogla da funkcioniše na daljinu. Krah koji je doživela sa Urošem teško joj je pao.

Lična karta:

Datum rođenja: 11. 9. 1983.
Mesto: Užice
Horoskopski znak: Devica
Brak: Tri
Deca: Jedno
Albumi: Jedan

- Osim daljine, Uroša i mene je slomilo to što se pre braka nismo dobro upoznali. Iz tog braka sam izašla baš tužna. Sedam dana sam sedela u mraku, zatvorena u stanu i plakala. Ali sam se posle toga pribrala i rekla sebi: "Idemo dalje." Nisam neko koga će muka i tuga da izjedu. Na kraju, imam dete i nemam taj luskuz da plačem nad promašajima. Ona me je uvek gurala napred i nije mi dozvoljvala da se utapam u patnji. Pored nje nisam imala vremena da tugujem - kaže Kaja i dodaje da sa Urošem više ne priča:

- Nismo u kontaktu, ali kada se sretnemo u gradu, javimo se jedno drugom.

Od Duvnjaka se razvela 2010. godine. Tada je konačno otkrila čari noćnih izlazaka.

- Imala sam društvo sa kojim sam skoro svako veče izlazila u grad. Tako je bilo godinu dana. Posvetila sam se sebi u potpunosti, jer sam bila sama.

KOMPLETNU ISPOVEST PROČITAJTE U DANAŠNJEM HIT INFORMERU!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

EKSKLUZIVNO! SANDRA AFRIKA: Jedino ja ZNAM ISTINU o Zoranu i Jeleni! Ovo sam KRILA OD SVIH
Estrada

EKSKLUZIVNO! SANDRA AFRIKA: Jedino ja ZNAM ISTINU o Zoranu i Jeleni! Ovo sam KRILA OD SVIH

Sandra Prodanović, alijas Sandra Afrika, ogolila je dušu u ispovesti za Hit i otkrila apsolutno sve tajne iz svog i te kako burnog života. Folkerka tvrdi da je njen put od igračice do pevačice bio težak i otkriva zbog čega je već u osmom razredu počela da igra po klubovima. Sandra je prvi put, četiri i po godine posle smrti svoje prijateljice Jelene Marjanović, pristala da priča o njoj i njenom suprugu Zoranu

18.11.2020

12:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija