• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. KOSTIĆ

26.11.2020

10:22

"ČESTO PLAČEM I SANJAM POPRAVNI DOM" Džej PIŠE KNJIGU o problematičnom periodu svog života!

Estrada

"ČESTO PLAČEM I SANJAM POPRAVNI DOM" Džej PIŠE KNJIGU o problematičnom periodu svog života!

Podeli vest

Džej Ramadanovski kaže da često zaplače kad se seti dana provedenih u popravnom domu. Popularni pevač je bio problematičan u detinjstvu, krao je i šibicario, zbog čega je sa 11 godina završio u popravnom domu "Stanoje Glavaš" u Beogradu.

Folker sada piše knjigu, u kojoj će otkriti najveće tajne iz života i karijere, a najveći deo posvetiće upravo tom problematičnom periodu.

- U knjizi ću opisati i taj period u popravnom domu. Već sada znam da će knjiga imati 101 stranu - započeo je Džej svoju ispovest u emisiji "Balkanskom ulicom" i dodao da često sanja svoje detinjstvo:

Foto: printscreen


- Uveče kada legnem, kroz glavu mi prolaze razne slike i sećanja iz prošlosti. Često sanjam popravni dom. Za sve vreme mog boravka tamo majka me nijednom nije posetila, dolazio je samo otac. Majka je brinula o mojim sestrama, a otac o meni. Često zaplačem zbog toga... Onome ko vam kaže da nikada u životu nije plakao, nemojte da mu verujete niti da se družite s njim.

Ramadanovski je naglasio da je srećan što se na vreme trgao i postao uspešan muzičar:

- U mojoj grupi bilo je 12 problematičnih dečaka. Više puta smo išli na razgovore sa psihologom, to je bilo obavezno. Od cele te grupe samo nas četvorica smo uspeli u životu, osnovali smo porodice i počeli da radimo. Ostali su menjali domove i ko zna kako su završili.

Foto: Marko Đoković

Kada je izašao iz doma, okrenuo je novi list i popravio odnos sa majkom.

- Jedan od najemotivnijih trenutaka u životu bio je moj prvi veliki koncert na Tašmajdanu 1991. godine. Tada sam dobio najlepši aplauz, a posebno me je dirnulo kada se moja majka popela na binu i poklonila mi buket - priča ponosno Džej i dodaje da mu je pevački uzor bio pokojni Toma Zdravković, kojeg je slušao kad god bi mu se ukazala prilika:

- Kao klinac bežao sam od kuće da bih išao u kafanu i slušao Tomu Zdravkovića kako peva. On je stvarno bio legenda koja se jednom rađa.

Bio sam savršen muž, uvek sam se vraćao kući

Džej Ramadanovski je svoju najveću ljubav upoznao početkom osamdesetih godina. Oženio se Nadom, koja mu je podarila dve ćerke, Anu i Mariju.

- Sećam se kada sam po završetku vojnog roka prvi put ugledao Nadu, odmah sam se zaljubio. Bio sam savršen muž. Gde god da sam skitao, na kraju sam se uvek vraćao kući. Poštovao sam ženu i decu. Iako smo se davno razveli, ostali smo u dobrim odnosima - priča pevač.

 

Sinanu sam napravio karijeru

Džej Ramadanovski bio je veliki prijatelj sa Sinanom Sakićem.

- Ja sam ga doveo iz Loznice i napravio mu karijeru - rekao je Džej o prijatelju, koji je preminuo juna 2018. godine:
- Bio je legenda, ceo život smo se družili. Otišao je isto kao i Toma Zdravković, kao kralj. Mnogo mi je žao.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17