• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

30.11.2020

22:55

ŠOK! Partner Snežane Đurišić UHVAĆEN SA BIVŠOM! Pevačica u NEZAVIDNOJ situaciji, progovorila o SVEMU!

Estrada

ŠOK! Partner Snežane Đurišić UHVAĆEN SA BIVŠOM! Pevačica u NEZAVIDNOJ situaciji, progovorila o SVEMU!

Podeli vest

Pevačica Snežana Đurišić je četiri godine sa ginekologom Vanjom Miloševićem, a svoju karijeru nikada nije gradila na skandalima.

Međutim, sada se pevačica našla u veoma nezgodnoj situaciji, a prema navodima jednog medija, Milošević je viđen u društvu nepoznate žene. 

 - U tržni centar došli su automobilom koji je u vlasništvu Snežane. Potom su zajedno napustili vozilo i uputili se u u lift u tržnom centru. Tom prilikom žena sa kojom je bio je izgovorila: "Pazi šta ovde radiš, da nas neko ne vidi da smo prisni i da nas uslika". Kad su izašli iz lifta uputili su se u prodavnicu gde se prodaju tehnički uređaji - otkriva izvor koji se našao na licu mesta.

Foto: TV Pink printscreen

Doktorov blizak prijatelj je rekao da je moguće da se radi o jednoj ženi iz njegovih prethodnih veza.

- Verovatno je to žena sa kojom je bio pre Snežane. Ali opet mi je veoma čudno da je ta žena izgovorila tako nešto. Ne bi me čudilo da je u paralelnim vezama, znaju svi već da je varao Snežanu - rekao je on.

Sa druge strane, povodom ovoga se oglasila Snežanu, koja je u SMS poruci napisala:

- Vanja ima četvoro dece sa tri žene. Nikada nije bio oženjen, ali vrlo brine o svojoj deci, pa je sasvim u redu da ima kontakt sa majkama te dece. Ovde se konkretno radi o ženi sa kojom Vanja ima dete i sa kojom se našao iz tog razloga. Kako već rekoh vrlo je brižan otac, koji ima korektan odnos sa njihovim majkama.

Foto: Printscreen You Tube/Iz Profila Tv Grand

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija