• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2020

18:00

SITUACIJA SA VIRUSOM JE LOŠA, ODLUČILA SAM DA... Seka Aleksić ima VAŽNU OBJAVU - estrada treba da se UGLEDA NA NJU! (FOTO)

Estrada

SITUACIJA SA VIRUSOM JE LOŠA, ODLUČILA SAM DA... Seka Aleksić ima VAŽNU OBJAVU - estrada treba da se UGLEDA NA NJU! (FOTO)

Podeli vest

U jeku pandemije koronavirusa, mnogi pevači su ostali bez posla jer su svi klubovi zatvoreni, a samim tim i njihovi nastupi otkazani.

Neki od njih su se osmelili da, i pored sve većeg broja zaraženih, zakažu koncerte za novogodišnju noć, u nadi da će se do tada situacija sa virusom malo smiriti.

Pevačica Seka Aleksić rešila je da otkaže koncert koji je trebalo da se desi 31.12.2020. jer joj je, kako kaže, zdravlje njenih fanova mnogo bitnije od novca i provoda.

- Svi smo verovali i nadali se da će ovaj virus posustati i da ćemo moći da se družimo za Novu godinu. Međutim, budući da je situacija ovako loša, odlučila sam da otkažem novogodišnji nastup. Ne želim da se desi da ja ili moj tim snosimo odgovornost ukoliko se neko razboli. Zdravlje moje publike je najvažnije. Sigurna sam da ćemo se družiti na sledećem dočeku i da ćemo sve nadoknaditi. Čuvajte se - poručila je Seka na svom Instagam profilu.

Foto: instagram/seka_aleksic

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile

pre 3 godine

Svaka cast! Ima jos onih za koje zivot nema cenu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija