• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

02.12.2020

00:03

NOVI SKANDAL ŽELJKA MITROVIĆA! O ovom potezu će CEO REGION PRIČATI! Vlasnik Pinka poručuje - GUBI SE... (VIDEO)

Estrada

NOVI SKANDAL ŽELJKA MITROVIĆA! O ovom potezu će CEO REGION PRIČATI! Vlasnik Pinka poručuje - GUBI SE... (VIDEO)

Podeli vest

Željko Mitrović, vlasnik "Pink International Company" uvek je spreman da ode korak dalje i bude bolji od konkurencije u svakom smislu te reči!

To govore i veliki uspesi koje je postigla "Pink International Company" za 26 godina postojanja, ali i ono što je najavljeno, a što će napraviti pravi bum u narednim mesecima. No, sada je odlučio da predstavi nešto o čemu će region brujati!

Zarad opklade i čelendža koji je prihvatio od strane muzičkog komjunitija Srbije, Željko Mitrović i njegov bend "The Monx" snimiće 30 pesama za 30 nedelja! 

Foto: Luka Šarac

Svaka pesma će imati i svoj spot, što za sada ne čini situaciju izvesnom da će Željko Mitrović dobiti opkladu! 

Prva pesma i spot su večeras ugledali svetlost dana, a ako je sudeći po prvim reakcijama, Željko je i dalje u odličnoj muzičkoj formi. Kako sve to izgleda pogledajte u nastavku.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pkstariji

pre 3 godine

Čelendž, komjuniti... Al' smo moderni, da ne kažem fensi...

pkstariji

pre 3 godine

Ne mogu da verujem da nema ni jedan komentar. Ispašće da ovo nikoga ne interesuje.

pkstariji

pre 3 godine

"Zahvaljujemo na postavljenom komentaru. Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora sajta." - Ne, neće...

miko

pre 3 godine

Akad će da poleti sa automobilče preko grada,čekamo već tri meseca,mnogo bre kasni.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija