• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: objektiv.rs

05.12.2020

12:36

ŠOK! KONAČNO SE OGLASIO MUŽ TANJE SAVIĆ: Nemam objašnjenje za naše POMIRENJE, čujemo se SVAKI DAN, i dalje smo...

Estrada

ŠOK! KONAČNO SE OGLASIO MUŽ TANJE SAVIĆ: Nemam objašnjenje za naše POMIRENJE, čujemo se SVAKI DAN, i dalje smo...

Podeli vest

Tanja Savić potvrdila je da se pomirila sa suprugom Dušanom Jovančevićem, zbog koga je kako je sama isticala prolazila kroz pakao jer je u aprilu odveo njihove sinove u Australiju bez njenog znanja i odobrenja

Sada se oglasio i on i otkrio kako je do toga došlo.

 - Pomirili smo se zbog ljubav i naše dece. I dalje smo zaljubljeni jedno u drugo kao i uvek! Ljubav između nas nikad nije prestala! Nemam objašnjenje za naše pomirenje jer nisam nešto upućen šta se tamo priča o nama zato što ne pratim i nikad me nije zanimalo, iskreno. Čujemo se svaki dan po dva puta. Svaka naša druga reč je "volim te" i "nedostaješ mi ludo, beskrajno". Ja joj to govorim, a i ona meni -  rekao je Dušan, a zatim otkrio kada Tanja planira da dođe u Australiju.

 - Planira da se vrati kad se situacija oko kovida malo smiri -  kaže Dušan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija