• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

08.12.2020

23:53

MAJKA SLOBE RADANOVIĆA MORA PONOVO NA OPERACIJU! Nije se potpuno oporavila od prve intervencije, a sad i OVO...

Estrada

MAJKA SLOBE RADANOVIĆA MORA PONOVO NA OPERACIJU! Nije se potpuno oporavila od prve intervencije, a sad i OVO...

Podeli vest

Pevač Sloba Radanović je i te kako privržen majci Draginji i brine za njeno zdravlje, a naročito otkako mu je otac Dušan preminuo. Slobina majka je nedavno imala operaciju kuka, ali i prema Radanovićevim rečima, malo ozbiljniju nezgodu.

Nakon što je operisala kuk, lekarski nalazi su potvrdili da će joj biti neophodna još jedna intervencija, a Radanović je rešio da period do odlaska u bolnicu majka provede kod njega.

- Draginja je oko tri nedelje kod sina u stanu. U domu u Zrenjaninu bi bila potpuno sama, a kako se i nakon prve operacije nije potpuno oporavila i ne može da bude samostalna, Radanović ju je nagovorio da napusti rodni kraj i preseli se kod njega, da bi mogao da brine o njoj. Stalno je vodi na kontrole, a na jednoj od poseta lekaru su joj saopštili da nešto nije u redu. Moraće ponovo da operiše kuk, a nakon ponovne operacije nadaju se potpunom oporavku - otkriva izvor.

Foto: Instagram

Sloba Radanović i majka Draginja

Naime, Draginja je vesti hrabro podnela, a period do hirurške intervencije provodi odmarajući ili šetajući sa sinom i njegovom verenicom, pomoću štaka.

- Deluje da Draginja nije uplašena, baš je hrabra i jaka žena. I sada može da se kreće, samo pažljivo, pomoću štaka, i ne sme mnogo da se zamara. Nekad izađe malo ispred zgrade na svež vazduh, a društvo joj uvek prave Jelena ili Sloba kako bi joj pružili pomoć ako zatreba. Baš vode računa o njoj - kaže izvor i dodaje da pevačevu verenicu često vide kako u zgradu ulazi sa rukama punim namirnica:

Foto: HIT dodatak/informer

- Jelena i Sloba ne spavaju uvek sa njom u stanu, ali je gotovo svakodnevno obilaze i donose joj hranu i sve potrepštine. Čini se da je Draginja posebno zavolela snajku, ali i njene sinove koji je obilaze. Često se desi i da pričuva mališane koji je slušaju, razvili su neku posebnu bliskost. Čuju se svakodnevno, Jelena nekad dođe u posetu i bez Slobe, sa punim kesama. Javi se komšijama, jako je prizemna i lepo vaspitana. Vidi se da je posvećena majka, a i svekrva je uvek hvali u razgovoru sa komšijama - priča izvor. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija