• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

13.12.2020

22:32

ANA NE ZNA ŠTA JE ČEKA KAD IZAĐE IZ PORODILIŠTA! Evo šta je pevačicin DEČKO uradio dok je ona u BOLNICI!

Estrada

ANA NE ZNA ŠTA JE ČEKA KAD IZAĐE IZ PORODILIŠTA! Evo šta je pevačicin DEČKO uradio dok je ona u BOLNICI!

Podeli vest

Dečko Ane Sević uložio je vreme u spremanje stana za doček naslednice kad je izvede iz porodilišta.

Pevačica Ana Sević se porodila i na svet donela još jednu devojčicu, a ponosni otac Daniel Nedeljković slavi danima.

Foto: printscreen instagram/anasevicofficial

Kako je zbog pandemije morao da napravi samo intimno slavlje sa najbližima, dečko pevačice uložio je vreme u spremanje stana za doček naslednice kad je izvede iz porodilišta.

- Kako zbog pandemije ne može da napravi veliko slavlje, Daniel je rođenje ćerke proslavio s najbližima. On je dugo želeo da se ostvari kao otac i njegovoj sreći sada nema kraja. Kako bi iznenadio suprugu i ćerku dočekao kao pravu princezu, prijatelji mu pomažu u kupovini svega i ukrašavanju doma. On zna da je Ana detaljista i da voli da sve bude savršeno, zato se i trudi da napravi bajku kada ih izvede iz porodilišta - kaže izvor blizak paru, i dodaje da se Ana porodila u privatnom porodilištu i da je porođaj prošao u najboljem redu.

Foto: Instagram/anasevicofficial

Podsetimo, Ana ima ćerku Lorenu, koju je dobila iz prvog braka sa pevačem Darkom Lazićem, a sada je dobila još jednu naslednicu s izabranikom Danielom Nedeljkovićem, kojem je ovo prvo dete. Ana Sević i Daniel Nedeljković počeli su da se zabavljaju u januaru 2018. godine, nakon što su ona i njen bivši suprug Darko Lazić obavestili javnost da su podneli papire za razvod braka. Ana i Daniel su imali stabilnu i harmoničnu vezu sve do oktobra prošle godine, kada su odlučili da se rastanu, ali su se ubrzo pomirili.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija