• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2020

10:00

REKLI SU MI DA NIKAD NEĆU.. Darko Lazić poslao BRUTALNU PORUKU - usijao se INSTAGRAM /FOTO/

Estrada

REKLI SU MI DA NIKAD NEĆU.. Darko Lazić poslao BRUTALNU PORUKU - usijao se INSTAGRAM /FOTO/

Podeli vest

Darko Lazić u poslednje vreme imao je buran privatni život, a sada je otkrio kako se oseća na društvenim mrežama

Otkako je postigao uspeh u takmičarskom šou "Zvezde Granda", postao je jedan od omiljenih pevača. Međutim, takav način života je doveo do toga da je Darko voleo da popije i koju čašicu više, a nakon saobraćajke u kojoj je za malo izgubio život, promenio se iz korena.

On je nedavno na svom Instagramu napisao kako doživljava sebe i time pokazao koliko je zapravo ponosan na sve što je do sada postigao:

 - Rekli su mi da nikada neću dogurati daleko. Bili su u pravu. Otišao sam mnogo dalje- stoji u poruci koju je Darko objavio na Instagramu. 

 

 

Jedni su mu čestitali na dosadašnjem uspehu, dok su se drugi, kako tvrde, razočarali u njega, jer nisu verovali da je za njega uspeh skup auto i ludi život.

"Budi jednostavno skroman, znaš, to je vrlina, ne mana", jedan je od komentara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tvorza

pre 3 godine

kad ce u zatvor zbog bahate voznje, droge... kriminalac a seta ulicama, peva, mlati pare porez ne placa drzave bez, zakona bez

Djordje

pre 3 godine

Da dogurao je daleko!? Nego sto niko ne spominje kaznu koju je dobio vozeci pijan i drogiran i zavrsio u jarku?! Neverovatno da " zaboravljate" takve "sitnice"?! Sta bi sa sinom vlasnika " pinka" koji je ilubio devojcicu na pesackom prelazu"?! Bilo bi intetesantno citati i o tome?! Sram vas bilo prodane duse! Koliko kosta da ne pisete o tome?

Goran Zemun

pre 3 godine

Govno debelo isfolirano. Treba da je u zatvoru.

smederevac

pre 1 godinu

sine darko napravi jos jedan korak los i tako pljuj po fanovima pa ces videti kako se kolo okrece,zapamti to vrlo dobro,a zelim ti bas zato sto si tako alav i balav da propadnes

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija