• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: promo

23.12.2020

14:25

Nikad iskreniji intervju sa doktorom Nestorovićem u emisiji “Glamur” od 21:30 na televiziji HAPPY!

Estrada

Nikad iskreniji intervju sa doktorom Nestorovićem u emisiji “Glamur” od 21:30 na televiziji HAPPY!

Podeli vest

Prof. dr Branimir Nestorović, mnogima omiljen doktor i stručnjak velikog srca, govorio je za emisiju “Glamur” koja će se emitovati večeras na televiziji Happy od 21:30.

Sa njim smo sumirali utiske iz 2020. godine, ali i pričali o tome - da li ce 2021. biti bolja godina?

Doktor nam je ekskluzivno otkrio kako će provesti predstojeće praznike, ali i zašto ne voli Novu Godinu!

Nikad nisam mogao da se provedem za izmisljene praznike kao sto je  Nova Godina . Dobar provod treba da se desi kada si ti spreman da se dobro provedes! – priznao je doktor pred glamuroznim kamerama!

Samo neke od tema o kojima smo pričali sa profesorom su: Šta je prava sreca? šta je prava ljubav? Koliko nam je potrebno da bismo bili srećni?

Pratite nas od 21.30 samo na televizij Happy!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija