• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

26.12.2020

17:31

PONOVO JOJ SE OMAKLO - DARA BUBAMARA PRITISNULA POGREŠNO DUGME, PA ODMAH OBRISALA! Snimak kruži Internertom

Estrada

PONOVO JOJ SE OMAKLO - DARA BUBAMARA PRITISNULA POGREŠNO DUGME, PA ODMAH OBRISALA! Snimak kruži Internertom

Podeli vest

Dara Bubamara je na svom Instagram profilu objavila snimak, na kom je isključen ton, ali pre toga je ona objavila isti taj snimak na kom joj je sin navodno odbrusio.

Drara je rešila da snima sebe i sina dok je on igrao igrice na računaru, a on joj je navodno u tom trenutku odbrusio:

"Toliko si dosadna", rekao je navodno Kosta dok ga je Dara snimala.

Foto: printscreen

Dara Bubamara

Podsetimo, Dara Bubamara već nekoliko meseci skoro svakodnevno trenira, a odlazak u teretanu ne propušta ni kada ode na neko egzotično putovanj sa dečkom Tonijem koji je od nje mlađi 20 godina.

Foto: Printscreen You Tube/Emisija Premijera

Dara Bubamara

Pevačica je za veoma kratko vreme uspela da skine desetak kilograma, a da je uporna i ne propušta treninge deli sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Dara je tako ponovo podelila video iz teretane gde je pokazala da je u odličnoj formi. Ona je odradila seriju na traci za hodanje, a potom je odlučila da malo radi i sa tegovima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dera

pre 3 godine

Ja okacio slike u spaiz , nema miseva , bravo daro ! ( D ) .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija