• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Danica Božović

01.01.2021

10:45

RAZVELA SE U TAJNOSTI I POVUKLA SA SCENE! Jelena Broćić o KRAHU BRAKA - Boli kao SMRT BLIŽNJEG! Prestala sam da PEVAM, loše se OSEĆAM!

Estrada

RAZVELA SE U TAJNOSTI I POVUKLA SA SCENE! Jelena Broćić o KRAHU BRAKA - Boli kao SMRT BLIŽNJEG! Prestala sam da PEVAM, loše se OSEĆAM!

Podeli vest

Jelena Broćić, jedna od poznatih pevačica domaće narodne muzike, ceo region oduševila je pesmama "Bele rade", "Zvezda Danica", "Ko ostavlja ruže ispred moga praga", a onda se povukla sa scene.

Jelena ne voli medijski da se eksponira kada, kako kaže, nema šta svojoj publici da ponudi. Ono zbog čega je milionski auditorijum obožava jeste što je ostala dosledna narodnoj muzici. Iako nije izbacivala nešto novo, Broćićeva je uvek rado viđen gost na raznoraznim proslavama. 

Za portal Informer.rs Jelena je otvorila dušu i sumirala utiske od ove godine, za koju kaže da joj je bila veoma teška. 

Foto: Privatna arhiva

- Meni je ova godina bila izuzetno loša, teško je počela. Nije to samo zbog korone, svašta mi se izdešavalo, od marta meseca nisam imala nijedan jedni nastup. Ja sam inače posvećena svom sinu, to mi je olakšao ovu situaciju. Ništa se naročito nije promenilo kod mene osim što nisam vikendom radila. Hvala Bogu nismo bili zaraženi i nadam se da će tako ostati. Trudili smo se da poštujemo mere stručnjaka. Sestra moja je bila zaražena, ali hvala Bogu, sve je prošlo kako treba, bez ikakvih posledica - priča pevačica i dodaje:

- Sada mi nedostaje muzika, narod. Nedostaje mi čak i onaj najgori pijanac koji bude na veselju da me "smara". Ja stvarno nikada nisam imala problema sa gostima, nikad mi niko nije prišao da napravi incident, ali uvek postoji neka osoba koja će da zanoveta - rekla je Jelena, pa otkrila na šta je najponosnija, ali i koji trenutak bi želela da izbriše gumicom da može. 

- Najponosniji trenutak je kada sam postala majka i u svakom smislu, to je moj Vasilije. Pre njega sam mislila da je uspeh najvažniji, kada sam dobila Vasilija, sve je drugo palo u vodu, zapostavila sam čak i karijeru. Što se tiče najgorih momenata, to je apsolutno razvod, koji se bukvalno meri sa smrću neke bliske osobe. Zbog toga sam se i povukla malo. Pošto sam ja malo okasnila sa udajom, svi su me pitali kada ću se udati. Ja sam uvek govorila: "Udaću se onog momenta kada budem našla osobu ravnu sebi". Mnogi nisu znali da sam se udala, napravili smo samo porodični ručak, nismo želeli svadbu. Kada smo se razveli, svi su me pitali što im nisam javila, a ja kažem: "Pa nisam vam javila ni kad sam se udala, što bih sada" - otkrila je pevačica i dodala da je sa suprugom u korektnim odnosima. 

Foto: Privatna arhiva

- Mi smo u dobrim odnosima, što je kod nekih ljudi izazvalo poprečne reakcije. Mi da smo se slagali, mi bismo bili u braku, sada kada smo se razveli, mi smo pre svega ljudi. Ja ne želim da moje dete bilo šta trpi zbog toga što smo se mi razveli. Ne želim da Vasilije bilo kog momenta oseti neki nedostatak. Oni se viđaju, pomaže nam koliko treba, uvek je tu. Napravili smo pravu priču za Vasilijevo najveće dobro - objasnila je Jelena. 

U Novoj godini je sebi i svojim bližnjima poželela samo zdravlje i istakla da bi volela da nađe životnog saputnika.

- Ja uvek poželim sebi i drugima zdravlje, to je sada i najpotrebnije. Imam dogovorene nastupe za sledeću godinu, ali to ne zavisi od mene da li će se održati. Što se tiče ostalih želja, ja sam skromna osoba, samo da smo živi i zdravi. Nisam zapevala šest meseci, čak ni u kući, ne znam da li sam u depresiji, loše se osećam, samo želim da sve ovo prođe i da smo zdravi. Ja bih baš volela da se u Novoj godini pojavi osoba koja je vredna moje pažnje. Volela bih da mi se dogodi ljubav. Mada, možda i ja moram malo da doprinesem tome, da malo izađem iz kuće, mnogo sam tvrd orah i to me malo sputava u tome - kaže Jelena. 

Veliku medijsku pažnju je privuklo saznanje da su estradni umetnici dobili pomoć države od 90.000 dinara, a na tom spisku se nalazi i Jelena, koja nam je objasnila da li je zadovoljna ovim dobitkom.  

- To je bilo u aprilu mesecu. Umetnici su dobili 90.000 dinara. Dobili smo za april, maj i jun. Ja sam skromna osoba, znate koliko je 30.000 dinara i šta možemo time da platimo. Meni ovo znači, šta bi bilo da nismo ništa dobili? Stvarno bih se zahvalila predsedniku Sindikata estradnih umetnika Dragiši Goluboviću što je izdejstvovao za nas umetnike. Valjalo bi da ovo dobiju i ostali muzičari koji plaćaju sebi doprinose. Neki su se žalili što nisu dobili, ali oni moraju da znaju muzičari koji su u penziji i oni koji imaju dodatnu firmu, to ne mogu da dobiju - objasnila je Broćićeva. 

Za sam kraj intervjua Jelena nam je rekla da je dugo verovala u Deda Mraza i da će Novu godinu provesti u krugu porodice, zbog čega se naročito raduje.

Foto: Privatna arhiva

Jelena Broćić

- Ja sam dugo želela da verujem u Deda Mraza, volim da poklanjam i da dobijam poklone. Ove godine sam kupila skromne poklončiće. Biće ovo jedan lep doček, bez obzira na sve. Novu godinu ću provesti u krugu porodice, skromno. Meni nema ništa lepše od toga. Stalno idemo negde za Novu godinu, sada se radujem što ćemo napokon biti zajedno - rekla je Jelena Broćić.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bosanac2

pre 3 godine

Dama broj 1.Yu estrade,zena bez skandala srdacan pozdrav iz Sarajeva.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija