• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

28.12.2020

20:42

EMOTIVNIJE OD OVOG NE MOŽE - Hari Mata Hari oduševio publiku neočekivanim poklonom za Novu godinu! /VIDEO/

Estrada

EMOTIVNIJE OD OVOG NE MOŽE - Hari Mata Hari oduševio publiku neočekivanim poklonom za Novu godinu! /VIDEO/

Podeli vest

Jedan od najpopularnijih pevača u regionu, u prazničnoj sezoni obradovao je svoju publiku novim notama i stihovima, nakon duže pauze Hari Mata Hari je objavio novu pesmu pod nazivom "Ja sam sam što nemam tebe".

Pesma predstavlja poklon za praznike svim fanovima Harijeve muzike, a objavljena je na YouTube kanalu Hari Mata Hari. 

“Ovo je poklon za Novu godinu i drago mi je što će svi zaljubljeni moći da uživaju u ovoj pesmi i neka ona, na neki način, ocrta lepšu, nadolazeću godinu.

Nakon ove stresne i teške godine za sve nas dolazi nova godina i, nadamo se, mnogo lepši dani. Dobio sam inspiraciju da napravim, za početak, jednu bajkovitu pesmu i ulepšam nam predstojeće praznike", rekao je Hari Mata Hari. 

Foto: Promo

Hari Mata Hari

Za novu baladu Varešanović potpisuje muziku i aranžman, dok je Šaković napisao tekst.

Sudeći prema prvim reakcijama na "Ja sam sam što nemam tebe", Hari Mata Hari ostao je dosledan sebe i nikada nije razočarao publiku, pa tako ni ovaj put s još jednom njemu svojstvenom baladom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija