• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star

29.12.2020

10:56

SAŠA POPOVIĆ ISKEŠIRAO 20.000 EVRA ZA SUZANU! Kada čujete NA ŠTA... Oduševio je - Posle 15 godina! Dama, majka, SUPER ŽENA! /FOTO/

Estrada

SAŠA POPOVIĆ ISKEŠIRAO 20.000 EVRA ZA SUZANU! Kada čujete NA ŠTA... Oduševio je - Posle 15 godina! Dama, majka, SUPER ŽENA! /FOTO/

Podeli vest

Uprkos pandemiji koronavirusa, Saša Popović i dalje treba da investira u karijeru svoje supruge, Suzane Jovanović.

Prvi čovek "Granda", iskeširao je, navodno, približno 20.000 evra za snimanje njenog spota i to ni manje ni više nego u Turskoj.

Na egzotičnu destinaciju - Antaliju, Suzana je povela čitav tim saradnika - šminkera, snimatelja, fotografa i reditelja spota, Dejana Milićevića, stilistu, ukupno njih šestoro, kaže izvor blizak pevačici. Oni su smešteni u jednom od najpestižnijih hotela, u kom odsedaju samo oni s dubljim džepom.

Ipak, kako je trenutno zima, te je letnja sezona prošla, Suzana i Popović su prošli nešto povoljnije. Sudeći po fotografijama koje su pevačica i njeni saradnici objavili na Instagramu, oni u Antaliji borave već šest dana, na osnovu čega se može zaključiti i koja je cena, koja iznosi nešto više od pet hiljada evra za celu ekipu.

Foto: Žarko Radovančev

Saša Popović i Suzana Jovanović

Ukoliko se uzme u obzir da celom timu treba da plati za njihov posao i dnevnice, Popović je tu morao da se otvori, što je, po rečima izvora, oko sedam hiljada evra. Avionske karte od Beograda do Istanbula, a potom i do Antalije iznose oko 400 evra po osobi, što je 2.400 evra ukupno.

Interesantno je da je Suzana za veliki povratak na scenu angažovala i turskog manekena, koji takođe nije bio jeftin, ali i jednu devojku, koja je imala  nekoliko scena. Ona je za potrebe snimanja spota iznajmila i automobil, a po rečima sagovornika, sve ukupno je porodicu Popović koštalo oko 20.000 evra.

S obzirom na to da je Saša najveći estradni mag u Srbiji, nema sumnje da će povratak njegove supruge biti spektakularan i da će uloženi trud i sredstva brzo vratiti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @suzanapopovic69

 

Inače, Suzana se pohvalila i putem Instagrama kako se provodi u Turskoj kad je objavila fotografije s manekenom dok su snimali spot. I Dejan Milićević je objavio snimke, uz komentar:

- Veliki povratak posle 15 godina. Dama, majka, super žena, naša Suzana Jovanović - napisao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija